Robbie Williams - Γυμνό εξώφυλλο στο επετειακό άλμπουμ 

    Robbie Williams - Γυμνό εξώφυλλο στο επετειακό άλμπουμ 

    O Robbie Williams ετοίμασε το νέο άλμπουμ του με τίτλο ‘XXV’ και θα το κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου γιορτάζοντας 25 χρόνια επιτυχημένης σόλο καριέρας κι έχοντας αμέτρητες Νο.1 επιτυχίες παγκοσμίως. Στο άλμπουμ αυτό περιλαμβάνονται αγαπημένες στιγμές του σε νέες εκτελέσεις αλλά και τα νέα τραγούδια του ‘Lost’, ‘Disco Symphony’,  ‘More Than This’ και ‘The World And Her Mother’.

     Ο σούπερ σταρ ξεκίνησε την πορεία του με τους Take That και στη συνέχεια ακολούθησε το δικό του επιτυχημένο δρόμο που χαρακτηρίζεται από ποικιλία ρεκόρ. Έχει 6 από τα 100 πιο εμπορικά albums στην ιστορία της Βρετανικής μουσικής. Οι πωλήσεις του έχουν περάσει 80 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Έχει 14 Nο.1 singles και έχει κερδίσει 18 βραβεία BRIT που είναι και περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο στην ιστορία. Ο Robbie είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω το νέο album ‘XXV’ με το οποίο γιορτάζω τα πιο αγαπημένα τραγούδια της καριέρας μου των τελευταίων 25 χρόνων. Κάθε τραγούδι έχει μια ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μου και είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που τα ηχογράφησα ξανά με την ορχήστρα Metropole Orkest. Ανυπομονώ να τ’ακούσετε”.
     Επιπλέον UK Nο.1 albums συγκαταλέγονται τα albums με διασκευές Swing When You’re Winning’, ‘The Heavy Entertainment Show’ καθώς και το πιο πρόσφατο ‘The Christmas Present’, που κυκλοφόρησε το 2019 και έγινε το 13ο UK Nο.1 album για τον Robbie – ισοφαρίζοντας τον Elvis Presley στο ρεκόρ με τα περισσότερα UK Nο.1 albums. Μαζί με τα albums των Take That, ο Robbie έχει συνολικά 17 Νο.1 albums στο ενεργητικό του, καθιστώντας τον μόλις τρίτο καλλιτέχνη όλων των εποχών με τα περισσότερα Νο.1 στη καριέρα του. 
     Ο Robbie Williams έχει συγκεντρώσει πάνω από 60 εκατομμύρια λίρες για φιλανθρωπικό σκοπό μέσω του Soccer Aid for UNICEF από το 2006, ενώ αυτό το μήνα κυκλοφόρησε και τη πρώτη συλλογή τέχνης μαζί με τον Ed Godrich, ‘Black and White Paintings’, σε έκθεση τους στο Sotheby. Ο μεγάλος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο half-time show του φετινού Soccer Aid που θα γίνει στις 12 Ιουνίου όπου θα τραγουδήσει τη νέα έκδοση του ‘Angels’ και θα προβληθεί στο κανάλι ITV.

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow