Λουκία Βαλάση και DJ Doc στο Κάστρο Χλεμούτσι

    Λουκία Βαλάση και DJ Doc στο Κάστρο Χλεμούτσι

    Το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης

    ανοίγει τις πύλες του

    Το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης ανοίγει σήμερα Τετάρτη τις πύλες του στο Κάστρο Χλεμούτσι, στις 9.30 το βράδυ με δωρεάν είσοδο για όλους, με την εξαιρετική ερμηνεύτρια και δεξιοτέχνη στο σαντούρι, Λουκία Βαλάση, που συνεργάζεται με τον ταλαντούχο dj και παραγωγό, DJ Doc σ΄ενα μοναδικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδυάζει την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με την ηλεκτρονική μουσική.

    Το project θα περιλαμβάνει προσωπικές δουλειές των καλλιτεχνών καθώς και remix ελληνικών και ξένων κομματιών που θα συνδυάζουν παραδοσιακούς και σύγχρονους ήχους, δημιουργώντας μια μοναδική μουσική εμπειρία της deep house μουσικής.

    Η Λουκία Βαλάση

    Η Λουκία Βαλάση έχει περιοδεύσει δίπλα σε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες σε Ευρώπη και Αμερική και με άλλους σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και συνθέτες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

    Ο Dj Doc

    Ο Dj Doc, ένας από τους πιο ταλαντούχους dj, παραγωγούς, remixers της εποχής μας έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά clubs σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ και οι εμφανίσεις του στην Ευρώπη έχουν κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

    πηγή https://proini.news

    01.jpeg
    024.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    omiros_10.jpg
    tsioris.jpeg
    previous arrow
    next arrow