Γιατί δεν πρέπει να αδιάζεις τις βαλίτσες σου αμέσως μετά τις διακοπές;

    Γιατί δεν πρέπει να αδιάζεις τις βαλίτσες σου αμέσως μετά τις διακοπές;

    Ο λόγος που «απαγορεύεται»

    //www.tiktok.com/@drjaysonisfresh/video/7379646887630064927" data-video-id="7379646887630064927" id="v25816142675708596">

    Η επιστροφή από τις διακοπές συνοδεύεται κάθε φορά με ένα αίσθημα μελαγχολίας για όσα αφήσαμε πίσω και με μια άρνηση για την επιστροφή στην πραγματικότητα.

    Μάλιστα πολλοί αρνούνται για μέρες να αποδεχθούν πως οι διακοπές τελείωσαν και κάπως έτσι τα ρούχα και τα πράγματα μένουν στις βαλίτσες να θυμίζουν τα απομεινάρια μιας ανέμελης εποχής.

    Είναι όμως και εκείνοι οι πιο «τακτικοί» όπως αποκαλούνται, που τους κατηγορούν για αυτή τους την άρνηση και ίσως και τεμπελιά. Δικαίως;

    Σε βίντεο TikTok που είναι πλέον viral, ο Δρ. Jason Singh, προειδοποίησε ότι το άνοιγμα της βαλίτσας σας αμέσως θα μπορούσε να οδηγήσει σε προσβολή κοριών – που μπορεί να γεννήσουν αυγά στα ρούχα και τα υπάρχοντά σας και τελικά να εισβάλουν στο σπίτι σας αφού επιστρέψετε μαζί σας στις αποσκευές σας.

    Σύμφωνα με τον Jason, «τα αυγά κοριού συνήθως εκκολάπτονται μέσα σε έξι έως 10 ημέρες»

    Εάν, όμως, οι κοριοί παραμείνουν κλειδωμένοι στη βαλίτσα σας, δεν θα μπορούν να τραφούν και ως εκ τούτου «θα πεθάνουν από ασιτία».

    Το να κρατάτε τη βαλίτσα σας κλειστή για λίγες ώρες ή ακόμα και ημέρες δεν θα αποτρέψει την προσβολή, με τον Jason να εξηγεί ότι οι ταξιδιώτες πρέπει να αφήνουν τις βαλίτσες τους σφραγισμένες για δύο εβδομάδες, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση των δυσάρεστων πλασμάτων.

    https://www.neolaia.gr

    01.jpeg
    024.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    omiros_10.jpg
    tsioris.jpeg
    previous arrow
    next arrow