Τραγουδώντας στις γειτονιές

    Τραγουδώντας στις γειτονιές

    Η «Μουσική Παρέα Πύργου»  την Τετάρτη στην πλατεία Ανδριάρα

    «Τραγουδώντας στις γειτονιές» είναι ο τίτλος της πρωτοβουλίας του Δήμου Πύργου, που έχει ως στόχο να καταστήσει κάθε γειτονιά της πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων κοινωνό της προσπάθειας που γίνεται για την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.

    Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η εκδήλωση που θα υλοποιηθεί την Τετάρτη (28/08/24) και στις 9:00 το βράδυ στην πλατεία Ανδριάρα, όπου το μουσικό σχήμα «Μουσική Παρέα Πύργου»  θα μας ταξιδέψει στο παρελθόν με τραγούδια γνωστών συνθετών και στιχουργών.

    Οι γνωστοί ντόπιοι τραγουδιστές Πάνος Γεωργούλης, Μάκης Ρομποτής και Ιωάννα Κουτσογιαννάκη, συνοδευόμενοι από τους  Νίκο Ανδριόπουλο στο μπουζούκι, Γιάννη Σπυρόπουλο στα ντραμς, Διονύσιο Λιβανά στο πιάνο, Γιάννη Δημητρακόπουλο στο μπάσο και Θανάση Καραμπέτσο στα κρουστά,  θα παρουσιάσουν αγαπημένες μελωδίες μεγάλων δημιουργών που  έχουν σημαδέψει γενιές και γενιές. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο Στάθης Θεοδόσης που θα συμμετέχει στο τραγούδι με συνοδεία την κιθάρα του.

    Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Πύργου  με την Δημοτική Κοινότητα και αποτελεί την απαρχή μίας σειράς μουσικών δρώμενων με ντόπιους καλλιτέχνες που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γειτονιά της πόλης και όχι μόνο.

    πηγή https://proini.news

    01.jpeg
    024.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    omiros_10.jpg
    tsioris.jpeg
    previous arrow
    next arrow