Οι «Otra Rota» την Κυριακή (01.09.24) στην κεντρική πλατεία του Πύργου

    Οι «Otra Rota» την Κυριακή (01.09.24) στην κεντρική πλατεία του Πύργου

    3ο Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς

    Σε ένα μουσικό ταξίδι με προορισμό το ίδιο το παρόν, με μελωδίες από το παρελθόν, θα μας παρασύρουν οι «Otra Rota» την Κυριακή (01/09/24) όσους βρεθούμε στις 9:30 το βράδυ  στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

    Το έντεχνο και παραδοσιακό ρεπερτόριο των Otra Rota τους ενώνει σε μια τεράστια αγκαλιά με το κοινό από το οποίο αντλούν παλμό και ενέργεια.

    Από το ρεπερτόριο δε λείπουν ποτέ τραγούδια καταξιωμένων καλλιτεχνών που θίγουν κοινωνικοπολιτικά ζητήματα και προβληματίζουν, καθώς υπάρχει η πεποίθηση ότι η συνύπαρξη ανθρώπων μέσα απ’ τη μουσική ανοίγει το δρόμο για τη συλλογική εγρήγορση και ευαισθητοποίηση που είναι πάντοτε αναγκαία και θεραπευτική για τον κάθε συνάνθρωπο μας.

    Τα δύο ιδρυτικά μέλη του μουσικού σχήματος που γεννήθηκε το 2019 στα φοιτητικά στέκια της Πάτρας βρίσκονται στις φωνές και τις χορδές, ο Βασίλης Γεώργας στην κιθάρα και ο Δημήτρης Καραμάνης στο στεριανό λαούτο.

    Στα κρουστά είναι ο Μάριος Αδιάβαστος, ενώ ο Διονύσης και ο Λεωνίδας Καραμάνης στο βιολί και στα πνευστά αντίστοιχα. Ενίοτε αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες συμπληρώνουν το σετ με σαξόφωνα, κλαρίνα, τύμπανα, μπαλέτα, ρούμι κ.α.

    πηγή https://proini.news

    01.jpeg
    024.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    omiros_10.jpg
    tsioris.jpeg
    previous arrow
    next arrow