Η «Μικρά Αγγλία» το Σάββατο στον πεζόδρομο της Σοχιάς

    Η «Μικρά Αγγλία» το Σάββατο στον πεζόδρομο της Σοχιάς

    Μετά από ένα μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι

    δυο μηνών σε μικρά και μεγάλα χωριά και πόλεις του Νομού Ηλείας το φετινό πρόγραμμα «Σινεμά στις Πλατείες» του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους φτάνει στο τέλος του.

    Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, διάνυσε 2.800 χιλιόμετρα, επισκέφθηκε 48 πόλεις, μικρά και μεγάλα χωριά, συνεργάστηκε με 50 περίπου τοπικούς φορείς και παρακολούθησαν τις ταινίες περισσότεροι από 2.700 θεατές.

    Για φέτος λοιπόν, σηκώνει αυλαία το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, με την υπαίθρια προβολή  μιας σπουδαίας ταινίας, την “Μικρά Αγγλία” του Παντελή Βούλγαρη που θα προβληθεί στην Αμαλιάδα, στον πεζόδρομο της Σοχιάς στις 8 το βράδυ. Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ιωάννας Καρυστιάνη, η οποία έγραψε και το σενάριο της ταινίας.

    Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου για παιδιά και νέους , το ΥΠΠΟ και η ΠΔΕ, μας προσκαλούν λοιπόν στην Αμαλιάδα να παρακολουθήσουμε  την εμβληματική αυτή ταινία του Παντελή Βούλγαρη στην αυλαία των θερινών προβολών του ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. . Μια εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων της Αμαλιάδας.

    Έτσι θα λάβει τέλος αυτό το θερινό, κινηματογραφικό ταξίδι για φέτος καθώς οι μεγάλες οθόνες θα μαζευτούν, τα φώτα των μηχανών προβολής θα σβήσουν… μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

    πηγή https://proini.news

    01.jpeg
    024.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    omiros_10.jpg
    tsioris.jpeg
    previous arrow
    next arrow