Πώς αντιδρούν τα 12 Ζώδια όταν διαβάζουν τις προβλέψεις τους;

    Πώς αντιδρούν τα 12 Ζώδια όταν διαβάζουν τις προβλέψεις τους;

    Μία από τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες

    είναι μαζί με το πρωινό καφεδάκι, να σερφάρουμε στις ειδήσεις της ημέρας και φυσικά να ρίχνουμε και μία ματιά στα αστρολογικά, διαβάζοντας το ζώδιο μας για να πάρουμε μία «γεύση» τις μας επιφυλάσσει η μέρα! Ακόμα και όσοι ισχυρίζονται επίμονα ότι δεν πιστεύουν στην αστρολογία, είναι βέβαιο ότι στα κρυφά, στα μουλωχτά και στα γρήγορα, θα ρίξουν μία ματιά στο ζώδιο τους …. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε με τρόπο χιουμοριστικό πως αντιδρά κάθε ζώδιο όταν διαβάζει τις προβλέψεις του …

    Κριός

    Έλα τώρα τα ίδια και τα ίδια, πάντα διαβάζω ότι πρέπει να χαλαρώσω, να δείξω υπομονή να συγκρατηθώ … όχι βρε αστρολόγε, τίποτα από αυτά δεν θέλω να κάνω και φυσικά δεν θα κάνω αυτό που μου λες εσύ, αλλά αυτό που γουστάρω «εγώ»!  Ο Κριός διαβάζει κρυφά και  βιαστικά το ζώδιο του πάντα, αντιδρά, αμφισβητεί και εκτονώνεται … στο τέλος της ημέρας θα επιβεβαιώσει πόσο δίκιο είχε ο αστρολόγος που διάβασε

    Ταύρος

    Μαζί με τον πρωινό καφέ και την μπουγάτσα, μπαίνει στο Oroskopos.gr και ενημερώνεται διεξοδικά για οικονομικά – αισθηματικά – επαγγελματικά ο Ταύρος, ο οποίος δεν αρκείται εύκολα στην πληροφορία που λαμβάνει, αλλά θα θελε να διαβάσει ακόμα περισσότερα και αντιδρά : «Μα πώς θα πάνε καλά τα αισθηματικά μου που γράφεις, αφού οι τσέπες είναι άδειες και όπως τα λες δεν θα δω άσπρη μέρα στα οικονομικά. Είμαστε για έρωτες με άδειο πορτοφόλι»;

    Δίδυμοι

    «Έλα τώρα χαζομάρες, αυτά είναι για παιδάκια … σιγά μην πιστέψω εγώ στα ζώδια από περιέργεια και για να γελάσω διάβασα το ζώδιο του … Πότε είπατε ότι γυρνάει Ανάδρομος ο Ερμής;;; Κάθε φορά όλα γίνονται άνω κάτω για μένα τότε»!  Ο Δίδυμος δεν πιστεύει «λέει» στην αστρολογία, απλά για την πλάκα του τα διαβάζει … Φυσικά θα αναρωτηθεί πολλές φορές «Γιατί φεύγουν μακριά μου όταν μαθαίνουν ότι είμαι Δίδυμος, όλους τους έχετε επηρεάσει αρνητικά για το ζώδιο μου», όμως ο Δίδυμος είναι ο πρώτος που θα ζητήσει την πληροφορία αστρολόγου όταν βρεθεί στα δύσκολα!

    Καρκίνος

    «Δεν μου λέτε ξεκάθαρα εκεί στο  Oroskopos, επανασύνδεση θα έχω; Και αν ναι πότε; Έχει αισθήματα για μένα»;  Ο Καρκίνος ξεκάθαρα κάθε μέρα θα μπει να διαβάσει όχι μόνο το ζώδιο του, αλλά και τον ωροσκόπο του αλλά και του ατόμου που έχει στην καρδιά του! Μόνιμα τρώγεται με τα αισθηματικά του όπου επιζητά την πολυπόθητη «επανασύνδεση», αφού είναι ένα από τα ζώδια που έχει έντονη προσκόλληση με το παρελθόν που δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα!

    Λέων

    « Ρε παιδιά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αφού μας αποκαλείτε Βασιλιάδες του Ζωδιακού, όπου πράγματι είμαστε, γιατί δεν μας βάζετε πρώτους στη λίστα για να μην χρειάζεται να ψάχνουμε το ζώδιο μας που είναι το πρώτο»;  Ο Λέοντας  θέλει να διαβάζει πάντα στο ζώδιο του τα θετικά, τα όμορφα, αυτά που τον ανεβάζουν και τονώνουν την υπεροχή του …. 

    Παρθένος

    «Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να διαβάσω προβλέψεις. Πώς τεκμηριώνονται αυτά που γράφουν οι αστρολόγοι; Έτυχε και έπεσε στο μάτι μου γιατί ήρθε στο email μου» ! Ο Παρθένος αρνείται να παραδεχθεί ότι διαβάζει τις προβλέψεις του ζωδίου του! Κριτικάρει (αρνητικά τις περισσότερες φορές), οτιδήποτε σχετίζεται με την αστρολογία, όμως όταν αγχώνεται με τα επαγγελματικά του (κυρίως), αμέσως θα στραφεί για πρόβλεψη και θα είναι απαιτητικός και σε αυτά που θα ρωτήσει, επιμένοντας να μάθει και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

    Ζυγός

    « Ο Ζυγός με ποια ζώδια ταιριάζει και πότε θα γνωρίσει τον Καρμικό Έρωτα; Άντε να δούμε καμία άσπρη μέρα στα αισθηματικά»! Ο Ζυγός διαβάζει πιστά και σταθερά τις ερωτικές του προβλέψεις, αλλά αναζητά και αστρολογικά άρθρα που ως θέματα τους έχουν τον έρωτα, τις σχέσεις και την συμβατότητα των ζωδίων! Μόνιμη απορία και ανησυχία του είναι πότε θα παντρευτεί!

    Σκορπιός

    Ο Σκορπιός σπάνια θα διαβάσει τις προβλέψεις του πρωινές ώρες, συνήθως το βράδυ όταν είναι μόνος , στο σκοτάδι, στην ησυχία, θα μπει στο oroskopos και θα ξεψαχνίσει κάθε πληροφορία του που του δίνεται και αν τον ρωτήσεις αν ενημερώνεται αστρολογικά, θα το αρνηθεί κατηγορηματικά, έλα ντε που όχι μόνο ενημερώνεται αλλά μαθαίνει κιόλας! Ποια είναι η αντίδρασή του όταν διαβάζει τις προβλέψεις του; «Κανά φράγκο πότε θα πιάσω στα χέρια μου, αφήστε τις σάλτσες και τις αερολογίες»

    Τοξότης

    «Εμένα το ζώδιο μου σήμερα μου είπε ότι θα έχω μία σούπερ αισιόδοξη ημέρα γεμάτη επιτυχία … ο ωροσκόπος μου τα χαλάει λίγο, αλλά κρατώ την πρόβλεψη του ζωδίου που μου αρέσει»! Ο Τοξότης θα διαβάσει τις προβλέψεις του και θα κάνει και το χαβαλέ του, θα το ρίξει στο χιούμορ, δεν θα πάρει πολύ σοβαρά όλα όσα θα ακούσει ή θα διαβάσει και θα επικεντρωθεί στα ευχάριστα, αυτά που τον βολεύουν!

    Αιγόκερως

    «Έλα τώρα δεν είναι της τάξης και της κατηγορίας μου να μπαίνω σε αστρολογικά site , αφού δεν έχω χρόνο»! Έτσι απαντά ένας Αιγόκερως αν τον ρωτήσουμε αν διαβάζει το ζώδιο του … Το πρωί όμως μαζί με τον καφέ του, η πρώτη του δουλειά είναι να ενημερωθεί για τα επαγγελματικά του ενώ η πρώτη του αντίδραση; «Εντάξει θα περιμένω μερικές μέρες να κοπάσει η μπόρα μέχρι να κάνω αυτό το σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού»!

    Υδροχόος

    «Κάτσε να σου πω εγώ πώς θα είναι η μέρα, δεν τα ξέρουν καλά, εγώ γνωρίζω καλύτερη αστρολογία. Ο Πλούτωνας ενεργοποιεί το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης – Άρη και αν δεν δω και το προοδευτικό ωροσκόπιο μου δεν γίνεται να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη»! Ο Υδροχόος είναι «ψαγμένος» του ζωδιακού, αυτός που ξέρει , μαθαίνει, αγαπά αστρολογία ή και που την ακολουθεί ακόμα και επαγγελματικά! Είναι ο μπροστάρης σε κάθε παρέα που θα κάτσει να αναλύσει ωροσκόπια σε όλους !

    Ιχθύς

    Ο Ιχθύς δεν θα διαβάσει προβλέψεις μόνο το πρωί, θα είναι stand by για να διαβάσει κάθε νέο αστρολογικό άρθρο, και κάθε ανάρτηση αστρολόγου … Τις περισσότερες φορές ξεχνάει τι διάβασε, από ποιον το διάβασε και η πρώτη του αντίδραση όταν διαβάζει προβλέψεις είναι: « Δεν κατάλαβα καλά, ας μου εξηγήσει πιο ξεκάθαρα κάποιος να κάνω το βήμα σήμερα ή όχι»! Άλλες πάλι στιγμές που ψάχνει να βρει δικαιολογία για να ακυρώσει κάτι λέει: «Εγώ σήμερα δεν κάνω τίποτα, θα μείνω αραχτός στον καναπέ, δεν ευνοείται το ζώδιο μου»!

    ΠΗΓΉ https://www.oroskopos.gr

    01.jpeg
    024.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    omiros_10.jpg
    tsioris.jpeg
    previous arrow
    next arrow