Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

    Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

    Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα,

    Κριός
    Ίσως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποκτήσεις γνώσεις και να βελτιώσεις τις επικοινωνίες σου σήμερα. Η δημοτικότητά σου μπορεί να αυξηθεί λόγω του συγκεκριμένου τρόπου επικοινωνίας σου, των ιδεών και των προσωπικών σου εμπειριών. Ίσως είναι ώρα να δείξεις τις δεξιότητές σου. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στα μικρά πράγματα και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και τα θέλω σου.

    Ταύρος
    Είναι ωφέλιμο σήμερα να συνδεθείς με χρήσιμες πληροφορίες ή με κάποιον που φαίνεται να ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και να σε βοηθά. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, σου επιτρέπει να βελτιώσεις και να αποσαφηνίσεις την πορεία και τους στόχους σου. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι  πιο σίγουρη για την ανεξαρτησία και την ασφάλειά σου μέσω των σημερινών επιρροών. Η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να σε προβληματίζει σε κάποια σημεία και ίσως είναι καιρός να κάνεις κάποιες αλλαγές κυρίως μέσα σου.

    Δίδυμοι
    Οι σημερινές ενέργειες σε παροτρύνουν να επιδιώξεις την εκπλήρωση των επιθυμιών και των στόχων σου. Η Σελήνη  σε προδιαθέτει να ασχοληθείς με θέματα ρουτίνας και καθηκόντων. Έχεις την ανάγκη να διορθώσεις και να θεραπεύσεις σημεία στη σχέση με τον αγαπημένο σου που δεν σε ικανοποιούν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι κατακτήσεις φτιάχνουν τη διάθεσή σου.

    Καρκίνος
    Η απόλυτη προτεραιότητά σου σήμερα είναι η οικογένεια και το σπίτι. Δείχνεις αποφασισμένη να βρεις λύσεις σε θέματα που διαιωνίζονται, μιας και η ασφάλειά τους είναι πολύ σημαντική για εσένα. Σου δίνεται η δυνατότητα σήμερα να απολαύσεις με τον σύντροφό σου δραστηριότητες που θα επαναφέρουν το κέφι, τη θετική ενέργεια και θα ανεβάσουν το ερωτικό θερμόμετρο. Νοσταλγικές σκέψεις του παρελθόντος δημιουργούν μελαγχολία, για αυτό εσύ που είσαι μόνη προτίμησε να τις αποφύγεις.

    Λέων
    Η βιασύνη και η ανυπομονησία που σε διακατέχουν σήμερα εύκολα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη και επιπόλαιες ενέργειες. Για αυτό απόφυγε σημαντικές αποφάσεις και περιορίσου στις εντελώς απαραίτητες υποχρεώσεις σου. Ο ερωτισμός και το πάθος επανέρχονται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό εκμεταλλεύσου στο έπακρο τη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, η μνήμη σου φαίνεται να είναι ισχυρή και φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και νοσταλγικά συναισθήματα που δεν σε βοηθούν.

    Παρθένος
    Καιρός να φροντίσεις τα οικονομικά, να σταθεροποιήσεις τα εισοδήματά σου αποφεύγοντας κάθε μορφή δανεισμού. Πάρε πρωτοβουλίες και οργάνωσε ένα ρομαντικό κλίμα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Καιρός να βγείτε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος κρίνεται αρκετά καλή για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, που φαίνεται να έχουν και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

    Ζυγός
    Διέκρινε τις ευκαιρίες στα εργασιακά που θα σου δώσουν τη δυνατότητα ανάπτυξης και επέκτασης, χωρίς όμως βιασύνες και ανυπομονησία. Ήρθε πλέον η στιγμή να κάνεις ουσιαστικά πράγματα για τον σύντροφό σου. Να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον και την εξέλιξη της σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, επικεντρώσου σε γνωριμίες που το ένστικτό σου ανταποκρίνεται και μην ενθουσιάζεσαι μόνο από λόγια.

    Σκορπιός
    Η επιθυμία σου να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου μεγαλώνει. Καιρός να αντιμετωπίσεις τις αδυναμίες σου και τα θέματα που σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Απόφυγε τις παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και αν θελήσεις να του πεις κάποια πράγματα, προτίμησε γλυκό και όμορφο τρόπο. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου και με το ποιους εμπιστεύεσαι.

    Τοξότης
    Οι σημερινές ενέργειες μειώνουν την πίεση και το άγχος και ενισχύουν  τον τομέα της κοινωνικότητάς σου. Το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να μην είναι και το ιδανικό, όμως μπορείς να το διορθώσεις. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις για τις οποίες δεν είσαι σίγουρη που θα καταλήξουν. Εσύ που είσαι μόνη, η επιθυμία σου να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, ίσως φέρει και στον δρόμο σου τον μεγάλο έρωτα.

    Αιγόκερος
    Οι ενέργειες σήμερα ενισχύουν τον τομέα της φήμης και της καριέρας σου, αφυπνίζοντας τις φιλοδοξίες και το ανταγωνιστικό σου πνεύμα. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου, σου δημιουργεί κάποιες ανασφάλειες. Σκέψου πως μπορεί να γίνεται άθελά του, οπότε προσπάθησε να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται πως κάποιος κινεί το ενδιαφέρον σου μέσα από τον εργασιακό σου χώρο. Προσπάθησε να τον γνωρίσεις καλύτερα πριν του ανοιχτείς. Να ξέρεις όμως πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ θετικό για τη συναισθηματική σου ζωή.

    Υδροχόος
    Οι προσπάθειές σου να ξέρεις πως υποστηρίζονται από το πλανητικό σκηνικό, για αυτό ανάλαβε δράση και δώσε ώθηση στα σχέδιά σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να χρωματίσει και να προσθέσει πάθος στη σχέση σας. Μην παραβλέπεις τις προσπάθειές του.  Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες συζητήσεις είναι αρκετές για να σε γοητεύσουν. Το θέμα είναι να μην μένεις στην επικάλυψη, αλλά στην ουσία.

    Ιχθείς
    Καιρός να βάλεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να  αναλάβεις δράση. Διεκδίκησε και κυνήγησε  δυναμικά τους στόχους σου, μιας και τα οικεία σου πρόσωπα διατίθενται να σε στηρίξουν, σε συνδυασμό με το πλανητικό σκηνικό. Παλιές φιλίες επανέρχονται καθώς και παλιοί έρωτες. Τώρα οι αποφάσεις είναι καθαρά στο δικό σου χέρι για το τι θα κρατήσεις και τι θα βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου. Εσύ που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, απόψε φρόντισε να περάσεις όμορφα και να μην σκαλίσεις το παρελθόν.

    πηγή https://www.tlife.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow