Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ των Coldplay που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

    Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ των Coldplay που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

    Μάλιστα, στο νέο βίντεο κλιπ των Coldplay

     πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και συγγραφέας, Νατάσα Οφίλι.

    Το νέο βίντεο κλιπ του βρετανικού συγκροτήματος των Coldplay για το τραγούδι με τίτλο «Feels Like I'm Falling In Love», που γυρίστηκε τον Ιούνιο στο Ηρώδειο, κυκλοφόρησε επίσημα τη Δευτέρα (01/07).

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Metro, το βίντεο κλιπ έχει ήδη τύχει θερμής αποδοχής, αφού γυρίστηκε στο εκπληκτικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού της Αθήνας μπροστά σε κοινό που προσκλήθηκε μέσω των social media. Επισημαίνεται ότι τη σκηνοθεσία του εν λόγω βίντεο κλιπ ανέλαβε ο Μπεν Μορ, ο οποίος είχε κάνει στο παρελθόν και το βίντεο κλιπ των Coldplay για το τραγούδι «Hymn For The Weekend».

    Αυτό, όμως, που κάνει αυτό το βίντεο κλιπ από τα υπόλοιπα, είναι ότι πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και συγγραφέας, Νατάσα Οφίλι, η οποία ήταν υπεύθυνη για την ιστορία και τη δημιουργική διεύθυνση του βίντεο κλιπ.

    Η Νατάσα Οφίλι δημιούργησε τη δική της ερμηνεία του τραγουδιού στην Αμερικανική Νοηματική Γλώσσα, η οποία παρουσιάζεται καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο κλιπ των Coldplay. Ακόμα, στο νέο βίντεο κλιπ συμμετέχουν, επίσης, τα κωφά μέλη του τμήματος Νοηματικής Γλώσσας της Βενεζουέλας (LSV) από το Coro de Manos Blancas του El Sistema Venezuela. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα παγκοσμίου φήμης σύνολο παραστατικών τεχνών από το Μπαρκισιμέτο.

    Οι θαυμαστές των Coldplay εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το βίντεο κλιπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έπλεξαν το εγκώμιο των Coldplay, δεδομένης της ημερομηνίας που έγινε η κυκλοφορία του για το τραγούδι «Feels Like I'm Falling In Love». Άλλωστε, η πρεμιέρα του βίντεο κλιπ έγινε περίπου δύο ημέρες μετά την εμφάνιση του βρετανικού συγκροτήματος στο φεστιβάλ του Glastonbury.

     

    Πηγή: iEidiseis.gr

    01.jpeg
    024.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    omiros_10.jpg
    tsioris.jpeg
    previous arrow
    next arrow