Τι εκνευρίζει το κάθε ζώδιο σε υπερθετικό βαθμό;

    Τι εκνευρίζει το κάθε ζώδιο σε υπερθετικό βαθμό;

    Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του αδυναμίες

    και διαφορετικά πράγματα που τον εκνευρίζουν. Αν νιώθεις την ανάγκη να σπάσεις τα νεύρα του αγαπημένου σου ή αν θέλεις να ξέρεις τι τον εκνευρίζει ώστε να μην το κάνεις…διάβασε παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

     

    #Κριός
    Ένα πράγμα δεν αντέχει ο Κριός και αυτό είναι το να έχει πρόγραμμα ή να του βάζεις εσύ πρόγραμμα στο τι θα κάνει μέσα στη μέρα του. 

    #Ταύρος
    Αν θέλεις να εκνευρίσεις έναν Ταύρο τότε απλά ξεκίνα να του λες ψέματα! Ένα πράγμα που δεν αντέχει ο Ταύρος είναι η υποκρισία.

    #Δίδυμος
    Ο Δίδυμος θέλει να έχει την προσοχή πάνω του αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Αν νιώσει όμως ότι αδιαφορείς για εκείνον θα σε βάλει αμέσως στη μαύρη λίστα.

    #Καρκίνος
    Αν είσαι με έναν Καρκίνο τότε απέφυγε να του δώσεις διαταγές ή να του πεις τι να κάνει με επιτακτικό τόνο.

     
     

    #Λέων
    Ο Λέων δεν αντέχει να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που παριστάνουν πως είναι κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι. Σε γενικές γραμμές του αρέσουν οι ειλικρινείς άνθρωποι.

     

    #Παρθένος
    Ο Παρθένος θέλει να έχει τα πάντα οργανωμένα και με πρόγραμμα στη ζωή του. Αν νιώσει αβεβαιότητα μπορεί να βγει έξω από τα ρούχα του.

    #Ζυγός
    Ο αγαπημένος μας Ζυγός που είναι πάντα δίκαιος δεν αντέχει την αδικία και όταν νιώσει πως τον αδικείς ή ότι αδικείς κάποιον άλλον…θα σου ορμήξει!

    #Σκορπιός
    Μην προδώσεις ποτέ έναν Σκορπιό γιατί θα το μετανιώσεις πικρά.

    #Τοξότης
    Ο Τοξότης εκτιμάει τους ξεκάθαρους ανθρώπους και δεν αντέχει καθόλου το να παίζεις μαζί του και να του κάνεις σκωτσέζικα ντους.

    #Αιγόκερως: 
    Κι όμως, ο Αιγόκερως μπορεί να εκνευριστεί πολύ με κάποιον που απλά διαφωνεί μαζί του.

    #Υδροχόος
    Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που θέλει να προχωράει μπροστά. Έτσι λοιπόν αν νιώσει ότι τον κρατάς πίσω θα εκνευριστεί πολύ.

    #Ιχθύς
    Τέλος, ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που δεν θα εκνευριστεί εύκολα αλλά μπορεί όντως να βγει εκτός εαυτού αν νιώσει ότι είσαι αναίσθητη απέναντί του.

    πηγή https://www.faysbook.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow