TOQUEL: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός

    TOQUEL: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός

    Το πρώτο single είναι το “Beverly Hills”

    Ήταν πριν 3 χρόνια όταν ο TOQUEL σάρωνε τα πάντα στο πέρασμα του με το album του “777”. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως και τα 7 τραγούδια εκείνης της δισκογραφικής δουλειάς συνεχίζουν να βρίσκονται σταθερά ψηλά στα εβδομαδιαία digital charts της IFPI.

    Λίγο καιρό μετά, ακολούθησαν τα άκρως επιτυχημένα μουσικά projects “Pistoli” (feat. Sin Laurent), “Fendi” (με Dirty Harry & Ortiz), “Diamantia” (feat. Sin Laurent), “Kokaina”, “Rollie”, “Wet” με τους SNIK, MG & Gameboy καθώς και το «Αυτοκτονία» με τον Rack. Όλα τα παραπάνω χτύπησαν κορυφή σε YouTube και Spotify και κατάφεραν να γίνουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα χρυσά και πλατινένια σε ψηφιακές πωλήσεις.

    Μετά από μια απουσία πολλών μηνών, κατά τους οποίους ο TOQUEL ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του ολοκαίνουργιου album του μοιράζοντας τον χρόνο του σε Ελλάδα και εξωτερικό, η μεγάλη επιστροφή του ράπερ των επιτυχιών είναι πλέον γεγονός.

    Το πρώτο single της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του TOQUEL είναι το “Beverly Hills”, και γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου πριν από λίγο καιρό… στο Beverly Hills! Το τραγούδι που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες καρφώθηκε κατευθείαν στο Νο1 του Spotify Greece Top50 αλλά και στις πρώτες θέσεις των YouTube Trends, αυξάνοντας κατακόρυφα την αναμονή του κοινού για την κυκλοφορία του ομότιτλου album, που έχει οριστεί για την Παρασκευή 27 Μαΐου – ακριβώς 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «777».

    Τη μουσική στο “Beverly Hills” υπογράφουν οι Sin Laurent, Beyond & TOQUEL, τους στίχους ο TOQUEL, ενώ τη σκηνοθεσία στο music video του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Max Papadopoulos.

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow