Η 25η Μαρτίου χωρίς μπακαλιάρο σκορδαλιά δε γίνεται. Από τα βάθη της ελληνικής παράδοσης, λοιπόν, μέχρι και σήμερα οι Έλληνες τη συγκεκριμένη μέρα τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά και στο εστιατόριο Ακτή στη παραλία της Κουρούτας έχουμε να γευτούμε μπακαλιάρο που τηγανίζεται στο κουρκούτι του και κάνει παρέα με μια βελούδινη, δυνατή σκορδαλιά.
Οι γεύσεις μέσα απο τα χεράκια του σεφ Νίκου Τσαγρή είναι η απόδειξη του πόσο νόστιμη μπορεί να γίνει η παράδοση. Επίσης θα σερβίρονται
και διάφορα άλλα εδέσματα για να συμπηρώσουν το τραπέζι σας.
Την Κυριακή 27 Μαρτίου είναι τα εγκαίνια του καταστήματος με το κάλεσμα σε όλους σας απο τον Νίκο Τσαγρή για να τιμήσουμε την νέα προσπάθεια του σεφ.
Κυριακή μεσημέρι της ηλιόλουστης Κυριακής για να γευτούμε περιποιημένα πιάτα δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας από το μεσημέρι μέχρι το αργά το απόγευμα και θέα την θάλλασσα που μόνο η Ακτή ξέρει.