Πατατάκια με γεύση αιδοίου κυκλοφόρησαν από λιθουανική εταιρεία - «Για τολμηρούς και ελεύθερους»

Πατατάκια με γεύση αιδοίου κυκλοφόρησαν από λιθουανική εταιρεία - «Για τολμηρούς και ελεύθερους»

Η μοναδική και... ξεχωριστή αυτή γεύση στα πατατάκια διατίθεται

μέσα από μία περιορισμένη έκδοση και πωλείται στην τιμή των 9,99 ευρώ.

Έχουμε δει πως οι εταιρείες που κυκλοφορούν πατατάκια προσπαθούν να πείσουν το κοινό να αγοράσει τα δικά τους προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία από διάφορες και ξεχωριστές γεύσεις. Τώρα, όμως, θα μπορείς να βρεις, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, πατατάκια με γεύση αιδοίου.

Ναι… καλά διάβασες!

H Chazz, μια λιθουανική εταιρεία τσιπς, κυκλοφόρησε «σε παγκόσμια πρώτη» και για περιορισμένη έκδοση τα πατατάκια με γεύση αιδοίου. Το προϊόν δημιουργήθηκε με αφορμή μια έρευνα που υποστηρίζει πως «οι μιλένιαλς κάνουν τρεις φορές λιγότερο σεξ από τους γονείς τους στην ίδια ηλικία».

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της:

Η ομάδα της CHAZZ είναι νέοι, τολμηροί και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, γι’αυτό και πήραμε πολύ προσωπικά την ολέθρια αυτή τάση» 

Σύμφωνα με την Chazz τα πατατάκια έχουν «μοναδική γεύση για τολμηρούς και ελεύθερους» ανθρώπους. Η ανακοίνωση της εταιρείας υπόσχεται πως:

«Όταν τα δοκιμάσετε, θα θυμηθείτε τι πιο άγριες ερωτικές σας περιπέτειες, τον πρώτο σας πραγματικό έρωτα»

Μάλιστα, προτείνει τα πατατάκια ως ένα αστείο δώρο για «φίλους» ή ένα δώρο για κάποιον «ως αρχή ενός ρομάντζου» ή απλώς «απόλαυση με τα φιλαράκια».

 

Δεν είναι μόνο η γεύση που προκαλεί εντύπωση, αλλά και η συσκευασία. Στα νέα αυτά πατατάκια στη συσκευασία βλέπουμε να φιγουράρει μια χυμώδης γυναίκα με κόκκινα εσώρουχα, που είναι καθισμένη σε ένα σωρό τσιπς. Η συσκευασία έχει και… κοινωνικά μηνύματα, όπως «όλα τα σώματα είναι νόστιμα», «ναι στο σεξ».

Η περιορισμένη έκδοση για τα πατατάκια από την Chazz κυκλοφορούν μόνο στην Ευρώπη προς στιγμήν και είναι διαθέσιμα στην τιμή των 9.99 ευρώ.

πηγή https://www.neolaia.gr/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow