Νέο Music Video | Florence + The Machine – My Love

Νέο Music Video | Florence + The Machine – My Love

Τον περασμένο μήνα οι Florence + The Machine επέστρεψαν με το εξαιρετικό «King»,

που έγραψε η ίδια η Florence Welch με τη βοήθεια του Jack Antonoff. Στο τραγούδι η Welch διακήρυξε: «Δεν είμαι μητέρα, δεν είμαι νύφη, είμαι βασιλιάς!». Tο δημοφιλές συγκρότημα επέστρεψε μόλις πριν από λίγες μέρες με το «Heaven Is Here» και ένα music video από την σκηνοθέτη Autumn de Wilde και τον χορογράφο Ryan Heffington.

Τώρα επανέρχονται με το “My Love”. Πρόκειται για ένα όμορφο, θορυβώδες τραγούδι, βαρύ σε κρουστά και ακουστική κιθάρα, και άπλετο χώρο για να γεμίσει με τα εναρμονισμένα φωνητικά της Welch. Το συνοδευτικό music video είναι και πάλι σε σκηνοθεσία της de Wilde και η παραγωγή του συνυπογράφεται ξανά από τον Antonoff.

Τα σημαντικά νέα όμως έρχονται μαζί με την κυκλοφορία αυτή, που ανακοινώνει τον ερχομό του επόμενου studio album του συγκροτήματος με τίτλο “Dance Fever”. Η συνέχεια του “High as Hope” του 2018, θα είναι “ένα παραμύθι 14 τραγουδιών” όπως ανέφερε η ίδια η Welch σε πρόσφατη ανάρτησή της, όπου παρουσίασε το εξώφυλλο του δίσκου, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την έναρξη της προπαραγγελίας του δίσκου.


Τελευταία νέα

top20 01

 
© 2022 TheWebRadio.gr