Νέο Music Video | Florence + The Machine – My Love

    Νέο Music Video | Florence + The Machine – My Love

    Τον περασμένο μήνα οι Florence + The Machine επέστρεψαν με το εξαιρετικό «King»,

    που έγραψε η ίδια η Florence Welch με τη βοήθεια του Jack Antonoff. Στο τραγούδι η Welch διακήρυξε: «Δεν είμαι μητέρα, δεν είμαι νύφη, είμαι βασιλιάς!». Tο δημοφιλές συγκρότημα επέστρεψε μόλις πριν από λίγες μέρες με το «Heaven Is Here» και ένα music video από την σκηνοθέτη Autumn de Wilde και τον χορογράφο Ryan Heffington.

    Τώρα επανέρχονται με το “My Love”. Πρόκειται για ένα όμορφο, θορυβώδες τραγούδι, βαρύ σε κρουστά και ακουστική κιθάρα, και άπλετο χώρο για να γεμίσει με τα εναρμονισμένα φωνητικά της Welch. Το συνοδευτικό music video είναι και πάλι σε σκηνοθεσία της de Wilde και η παραγωγή του συνυπογράφεται ξανά από τον Antonoff.

    Τα σημαντικά νέα όμως έρχονται μαζί με την κυκλοφορία αυτή, που ανακοινώνει τον ερχομό του επόμενου studio album του συγκροτήματος με τίτλο “Dance Fever”. Η συνέχεια του “High as Hope” του 2018, θα είναι “ένα παραμύθι 14 τραγουδιών” όπως ανέφερε η ίδια η Welch σε πρόσφατη ανάρτησή της, όπου παρουσίασε το εξώφυλλο του δίσκου, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την έναρξη της προπαραγγελίας του δίσκου.

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow