REGARD, YEARS & YEARS – HALLUCINATION | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    REGARD, YEARS & YEARS – HALLUCINATION | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    Ουποψήφιος για βραβείο BRIT DJ και παραγωγός Regard ενώνει τις δυνάμεις του με τo φαινόμενο, τους Years & Years, για να κυκλοφορήσουν τον dance ύμνο ‘Hallucination’.

    Μετά το album ‘Night Call’ των Years & Years που καρφώθηκε αμέσως στο #1 του UK album chart, το ‘Hallucination’ είναι ένα ρυθμικό banger το οποίο μιλάει για την αναζωπύρωση μια παλιάς φλόγας. Με 80s synth-pop ήχο, το ‘Hallucination’ αποκτά μοναδική υπόσταση από τα ξεχωριστά φωνητικά του τραγουδιστή των Years & Years, Olly Alexander, όταν τραγουδάει…

    “Don’t try to impress me
    I know you’re intending to hurt me again
    You look like a vision
    But now I’m beginning to see through the haze”

    Για το νέο single, ο Olly λέει: “Έγραψα το Hallucination με τον Joel Little το 2019. Την έμπνευση τη πήρα από μια προσωπική μου υπόθεση όταν ένας πρώην θέλησε να επιστρέψει στη ζωή μου. Ένα κομμάτι του εαυτού μου τον ήθελε πίσω, αλλά είχαν αλλάξει πολλά και ένιωθα μπερδεμένος. Όταν έβλεπα την όλη κατάσταση με ένα άλλο τρόπο, όλο αυτό έμοιαζε σαν ψέμα, μια μεγάλη πλάνη. Ξέρεις, όταν περνάνε όλα τα συναισθήματα και σκέφτεσαι αν τελικά υπήρχε κάτι. Αυτό με έκανε να γράψω αυτό το τραγούδι και δεν το βλέπω σαν κατά της αγάπης τραγούδι, αλλά πιο πολύ εκφράζω τα συναισθήματά μου. Ξέρω πως πολλοί άνθρωποι έχουν καεί με σχέσεις και θα με καταλάβουν. Δεν ήξερα σε ποιον καλλιτέχνη θα καταλήξει αυτό το track, αλλά όταν έμαθα πως ο Regard θέλει να το αναλάβει, ήμουν πολύ χαρούμενος! Μου αρέσει πολύ όλο αυτό το sexy στοιχείο που έχει προσθέσει στο τραγούδι”.

    Ο Regard πρόσθεσε: “Μου αρέσει που συνεργάστηκα με τους Years & Years στο νέο αυτό single. Η φωνή του Olly δίνει ζωή στο τραγούδι και αντικατοπτρίζει ακριβώς την ιδέα ότι η ομορφιά της αγάπης συνδέεται απόλυτα με το φόβο μια παραίσθησης

    Το νέο single – το 1ο για το 2022 από τον Regard – αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα για το πόσα διαφορετικά πράγματα μπορεί αν κάνει ο παραγωγός, καθώς πειραματίζεται με την 80s disco και τη synth-pop. Η συνεργασία με τους Years & Years προσθέτει στο ενεργητικό του μια ακόμη εντυπωσιακή συνεργασία μαζί με τους RAYE, Troye Sivan, Tate McRae και πιο πρόσφατα τον Kwabs στο single ‘Signals’, το 1ο single του τραγουδιστή από το 2015.

    Το ‘Hallucination’ είναι το προϊόν μια συνεργασίας καλλιτεχνών που βρίσκονται στη καλύτερη καλλιτεχνική τους φάση – ένα μουσικό παράδειγμα στο πως να δημιουργήσεις το τέλειο pop banger που κανείς δε γίνεται να αγνοήσει.

    Το “HALLUCINATION” κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow