Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι «Δεν Ντράπηκες»

    Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι «Δεν Ντράπηκες»

    Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο

    με την υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη.

    Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «Δεν Ντράπηκες».

    To νέο single αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, κατακλύζοντας τα social media και, ενώ κέρδισες τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα με την αποκλειστική μετάδοσή σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

    Παράλληλα, τα νούμερα που έχει ήδη συγκεντρώσει το «Δεν Ντράπηκες» στο Spotify κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας «μιλούν» από μόνα τους.

    Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά «Δεν Ντράπηκες» όπως μόνο αυτή ξέρει να υμνεί τον έρωτα, χαρίζοντάς μας ένα ακόμη αυθεντικό ζεϊμπέκικο, στο αγαπημένο και γνώριμο ύφος της.

    Τη μουσική και τους στίχους του «Δεν Ντράπηκες» υπογράφει ο πολυδιάστατος και ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης, με τον οποίο η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τη συνεργασία της μετά τις επιτυχίες «Υπάρχω Για Σένα», «Έξαψη» και «Παραδόθηκα Σε Σένα»

    Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου απέκτησε εικόνα υπό τη σκηνοθετική ματιά του Άλεξ Κωστελίδη και της Botega Visuals με ένα ατμοσφαιρικό music video.

    «Δεν ντράπηκες με κοίταξες στα μάτια και δεν ντράπηκες / Την πήρες απ’ το χέρι κι έτσι χάθηκες / Ο τρόπος σου δεν ήτανε σωστός / Δεν ντράπηκες τολμώ να πω με πλήγωσες και χάρηκες / Και την καρδιά μου σαν γυαλί τη ράγισες / Δεν ήσουνα ποτέ αληθινός»

    Το «Δεν Ντράπηκες» κυκλοφορεί από τη Heaven M

     

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow