Robin Schulz x David Guetta - On Repeat

    Robin Schulz x David Guetta - On Repeat

    Ο Robin Schulz και ο David Guetta συνεργάστηκαν για το νέο single “On Repeat” κι ανέφεραν μέσω του Instagram:

    “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ακούμε τι σκέφτεστε. Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω”.

    Προηγουμένως οι δύο καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν το επιτυχημένο τραγούδι “Shed a Light” με τους Cheat Codes το 2016. Το “On Repeat” ανοίγει με ελαφρά κρουστά και τελικά οδηγεί σε ένα μαλακό tempo από πλήκτρα πριν τα ελαφρώς αλλοιωμένα φωνητικά χτυπήσουν πάνω από το μοτίβο της χορδής. Η εναρκτήρια γραμμή του “Live the life you wantna live, Spend the same day on repeat, on repeat, on repeat…” χρησιμεύει για το θέμα που διαπερνά το τραγούδι.

    Καθώς το κομμάτι πλησιάζει την πρώτη πτώση λίγο πέρα από το σημείο του ενός λεπτού, η κινητήρια επιρροή των πρόσφατων συνεργασιών του David Guetta με τον MORTEN αρχίζει να σέρνεται κάτω από τη συνολική πιο ευάερη παραγωγή του single. Δημιουργεί μια λεπτή αλλά όμορφη αντίθεση με τα κυματιστά ακόρντα και τα ζωηρά κρουστά που επιμένουν σε όλη τη διάρκεια της πτώσης.

    Ανεξάρτητα από το υπαρξιακό νόημα πίσω από τους στίχους, το τραγούδι είναι αναμφίβολα ένα βασικό single του καλοκαιριού στις σκηνές και στα playlists των festivals, καθώς τα πλούσια ακόρντα, τα κρουστά και το μάντρα του “On Repeat” δημιουργούν μία άκρως ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/rUN4uN4E1oE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

     

     

     

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow