Νέο Music Video | Måneskin

    Νέο Music Video | Måneskin

    Οι παγκόσμιοι rock stars Måneskin αποκαλύπτουν το πολυαναμενόμενο video για το πρόσφατο single τους ‘Supermodel’,

    το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. Tο video διαδέχεται τα φανταστικά νέα της διπλής πλατίνας που έγινε το ‘Beggin’’ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Γυρισμένο στο Λονδίνο και σκηνοθετημένο από την εταιρία Bedroom projects (The 1975) και τον Ben Chappell (Arctic Monkeys, Nine Inch Nails), το κινηματογραφικό video βρίσκει τη μπάντα ντυμένους με ρούχα Gucci να συνδυάζουν στοιχεία από ταινίες του Tarantino και του Hitchcock σε ένα πρωτότυπο σενάριο για το single ‘Supermodel’. Για μία ακόμη φορά, οι Måneskin καταφέρνουν να αποτυπώσουν ακριβώς το άγριο mood και τους παιχνιδιάρικους στίχους μέσα από μια σειρά καταστροφικών γεγονότων που εξελίσσονται.

    Οι Måneskin είπαν, “Θέλαμε να τιμήσουμε τις αγαπημένες μας ‘90s ταινίες με το video για το ‘Supermodel’. Προσπαθήσαμε να δώσουμε κινηματογραφικό vibe για τον αινιγματικό χαρακτήρα του τραγουδιού και το οπτικό πλέον κομμάτι έπρεπε να το αποδίδει απόλυτα. Μόλις σκεφτήκαμε την ιδέα, δουλέψαμε μαζί με τους σκηνοθέτες και τον Ben ώστε να δημιουργήσουμε ξανά κλασικές σκηνές από τα αγαπημένα μας films. Περάσαμε υπέροχα καθώς το γυρίζαμε στο Λονδίνο, με αστείες σκηνές να μας θυμίζουν ταινίες με ντετέκτιβ”.

     

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow