Ο Δήμος Ήλιδας τιμά τον άνθρωπο και ζωγράφο Kristo Hasa

    Ο Δήμος Ήλιδας τιμά τον άνθρωπο και ζωγράφο Kristo Hasa

    Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025 και ώρα 19:00,

    στον Πολυχώρο Πολιτισμού της Αμαλιάδας, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα την ανακήρυξη του κ. Kristo Defrim Hasa σε επίτιμο δημότη και αμέσως μετά εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης ζωγραφικής του καλλιτέχνη, με τίτλο: «Τέχνη και Πατρίδες».

    Ο Δήμος Ήλιδας σας προσκαλεί σε μια σημαντική πολιτιστική εκδήλωση, αφιερωμένη στον διακεκριμένο εικαστικό Kristo Defrim Hasa, τιμώντας τη μακρόχρονη και ουσιαστική προσφορά του στις τέχνες και τον πολιτισμό.

    Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025 και ώρα 19:00, στον Πολυχώρο Πολιτισμού της Αμαλιάδας, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα την ανακήρυξη του κ. Kristo Defrim Hasa σε επίτιμο δημότη και αμέσως μετά εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης ζωγραφικής του καλλιτέχνη, με τίτλο: «Τέχνη και Πατρίδες».

    Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων:

    • 19:00 | Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (Θέατρο Πολυχώρου)
    • 20:00 | Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής (Πινακοθήκη Πολυχώρου)

    Η αναδρομική έκθεση θα φιλοξενείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας έως και την Κυριακή 8 Ιουνίου 2025, με ώρες λειτουργίας από 09:00 έως 21:00.

    ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ - ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΡΙΣΤΟ ΧΑΣΑ

    Μέσα από αυτή τη διπλή εκδήλωση τιμής και δημιουργίας, ο Δήμος Ήλιδας αποδίδει την αναγνώριση που αρμόζει στον ζωγράφο και δάσκαλο Kristo Hasa, για τη σημαντική του συμβολή στον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής και την παιδευτική του πορεία στον χώρο των εικαστικών τεχνών.

    πηγή https://www.patrisnews.com

    01.jpeg
    024.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    previous arrow
    next arrow