Άκου να δεις: Αυτές είναι οι χειρότερες συνήθειες των ζωδίων

    Άκου να δεις: Αυτές είναι οι χειρότερες συνήθειες των ζωδίων

    Κανένας δεν είναι τέλειος. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις αδυναμίες μας,

    τα μελανά σημεία μας. Όσο καλά και αν τα κρύβαμε τόσο καιρό, τα "άστρα" μας ξεσκεπάζουν και φανερώνουν τα αδύναμα σημεία των ζωδίων.

     

    Κριός: «Ο ζημιάρης»

    Όπως λέει και η παροιμία «Όποιος βιάζεται σκοντάφτει», έτσι λοιπόν και ο Κριός είναι τόσο βιαστικός, που στην προσπάθειά του να τα προλάβει γρήγορα όλα, κάνει γκάφες και ζημιές. Στο πέρασμά του γίνεται σίφουνας και κάνει μεγάλες απροσεξίες. Όταν βιάζεται δεν θα δει μπροστά του ένα εμπόδιο, θα ξεχάσει που έχει βάλει τα πράγματά του ή ακόμα και θα φύγει από το σπίτι χωρίς κλειδιά! Δεν είναι λίγες οι φορές που με τη μεγάλη βιασύνη του μπορεί να τον δεις να «τρωει» τούμπα, ακόμα και στο ίσιωμα. Άλλες πάλι στιγμές μπορεί να βιάζεται να μιλήσει πρώτος και να πει γρήγορα όσα έχει στο μυαλό του, με αποτέλεσμα να μπερδεύει τη γλώσσα του και να κάνει τα πιο αστεία σαρδάμ!

     

    Ταύρος: «Ο λαίμαργος και τεμπέλης»

    Ο Ταύρος θέλει όλα γύρω του να κινούνται σε slow motion! Είναι τόσο αργός στις κινήσεις του, στις αποφάσεις του και στην καθημερινότητά του, που νομίζεις ότι είναι έτοιμος να τον πάρει ο ύπνος! Όταν του ζητάς να κάνει μία δουλειά, βαριέται, τεμπελιάζει και μέχρι να το πάρει απόφαση, θα έχεις βρεθεί στην ανάγκη να κάνεις από μόνο σου την εξυπηρέτηση που του ζήτησες.

    Ο Ταύρος λοιπόν συγκαταλέγεται στην κατηγορία των «τεμπέληδων» και αυτό το «χούι» όσο και να προσπαθήσει, δεν θα καταφέρει να το αλλάξει! Εκτός από την τεμπελιά, μία ακόμα «κακιά συνήθεια» του Ταύρου είναι η λαιμαργία! Δεν μπορεί να αντισταθεί στις λιχουδιές και τον πιάνει μία ακατανίκητη λαιμαργία, που είναι ικανός να «πέσει με τα μούτρα» στο φαΐ και να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλμυρών αλλά και γλυκών!

    Δίδυμος: «Το νευρικό παιδί»

    Ο Δίδυμος θέλει να διατηρεί για πάντα την νεότητά του και πράγματι δεν χάνει ποτέ την παιδικότητά του, σε σημείο που μπορεί να χαρακτηριστεί ανώριμος και αφελής! Δεν μπορεί να αποχωριστεί τις κακές συνήθειες που είχε από μικρό παιδί και μία από αυτές είναι και το «φάγωμα» των νυχιών. Ο Δίδυμος είναι πολύ υπερκινητικός αλλά και νευρικός, γι αυτό και απασχολεί συχνά τα χέρια του με νευρικές συνήθειες. Τρωει τα νύχια του, κόβει χαρτάκια ενώ μιλάει (και κάποια από αυτά μπορεί να είναι και σημαντικά και μετά να μετανιώνει) ή πειράζει αδιάκοπα τα μαλλιά του (ιδίως οι γυναίκες). Μία ακόμα κακιά συνήθεια του Δίδυμου, που κάνει πολλούς φίλους του να εκνευρίζονται μαζί του, είναι ότι διακόπτει το συνομιλητή του και να ξεφεύγει διαρκώς από το θέμα της κουβέντας. Δεν θα αφήσει κάποιον να ολοκληρώσει μία συζήτηση, αν δεν έχει πει πρώτα αυτός όλα όσα επιθυμεί!

     
     Καρκίνος: «Κλάψες, προσκόλληση στο παρελθόν και ...τσιμπολογήματα»

    Αν διοργανώναμε τα Όσκαρ των ζωδίων, σίγουρα ο Καρκίνος θα έπαιρνε το «Όσκαρ του κλαψιάρη» (μπορεί και του γκρινιάρη)! Με την πρώτη δυσκολία, έχει το κλάμα στο τσεπάκι του και πολλές φορές το χρησιμοποιεί και ως «όπλο» για να ξεφύγει από καταστάσεις! Αν καβγαδίζεις με ένα Καρκινάκι, εκτός από τις κλάψες του, θα έχεις να αντιμετωπίσεις και την κοφτερή του μνήμη.

    Για να σε βάλει στη θέση σου, θα θυμηθεί το παρελθόν και όλα τα «στραβά» που του είχες κάνει, προκειμένου να «ξεγλιστρήσει»! Μία ακόμα κακιά συνήθεια του Καρκίνου είναι και τα τσιμπολογήματα. Επειδή το Καρκινάκι έχει αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, βρίσκει διέξοδο στο φαγητό και πιο συγκεκριμένα στις λιχουδιές και στα γλυκά. Έτσι λοιπόν κατά την διάρκεια της ημέρας, παρασύρεται σε ατελείωτα τσιμπολογήματα, ροκανίζοντας πατατάκια, μπισκοτάκια, σοκολατάκια και χάνοντας κάθε έλεγχο!

    Λέων: «Ο επιδειξιομανής και σπάταλος»

    Γνωρίζοντας ένα Λέοντα, από την πρώτη στιγμή αντιλαμβάνεσαι την πιο χαρακτηριστική «κακιά» του συνήθεια και αυτή είναι η ανάγκη του για προβολή και επίδειξη. Μπορεί να τον δεις «κορδωμένο» να καμαρώνει για το νέο, ακριβό και επώνυμο παλτουδάκι που αγόρασε και από τον γιακά να φαίνεται ακόμα η ταμπέλα με την τιμή (γιατί από την βιασύνη του να το επιδείξει, ξέχασε να κόψει την ταμπελίτσα).

    Ένα Λιοντάρι δεν θα πάψει ποτέ να ισχυρίζεται ότι κάνει τις καλύτερες επιλογές, ότι είναι πρώτος σε όλα ή ότι τα υπάρχοντά του είναι τα πιο σπάνια και περιζήτητα. Καυχιέται τόσο πολύ που κάποια στιγμή δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα γέλια ή τα χασμουρητά σου, όταν τον ακούς! Και φυσικά επειδή θέλει να έχει σε όλα την πρωτιά και να προβάλει τον εαυτό του με τον καλύτερο τρόπο, κάνει σπατάλες χωρίς να σκέφτεται! Έτσι λοιπόν μπορεί να αγοράσει τις πανάκριβες δερμάτινες μπότες που «ζαχάρωνε» εδώ και καιρό στη βιτρίνα, ενώ έχει ξεχάσει να πληρώσει το ρεύμα!

     

    Παρθένος: «Υποχόνδριος και λεπτολόγος»

    Σου έχει τύχει να συναντήσεις κάποιους ανθρώπους που μετά από μία χειραψία, βγάζουν με κομψό τρόπο ένα μπουκαλάκι με αντιβακτηριδιακό για να αλείψουν τα χεράκια τους και να διώξουν τα ανεπιθύμητα μικρόβια; Έχεις έναν γείτονα, που από τις 7 το πρωί θα ξεκινήσει να σέρνει τους καναπέδες (για να σκουπίσει) ή θα τινάζει τα παπλώματα στο μπαλκόνι;

    Ναι λοιπόν ο Παρθένος έχει την κακιά συνήθεια να είναι υποχόνδριος με την καθαριότητα! Φροντίζει πάντα την υγιεινή του, μένει πάντα μακριά από τους συναχωμένους φίλους του και στο σπίτι του επικρατεί τάξη και καθαριότητα – σε σημείο που μπορεί να σου ζητήσει να αφήσεις τα παπούτσια στην είσοδο για να μπεις! Εκτός από υποχόνδριος είναι και λεπτολόγος, Θα δώσει σημασία ακόμα στις ανεπαίσθητες λεπτομέρειες και θα κριτικάρει αυστηρά, απότομα και κοφτά, όταν κάτι δεν του αρέσει!

    Ζυγός: «Ο καλομαθημένος και ευθυνόφοβος»

    Πίσω από το ευγενικό και καλοπροαίρετο προσωπάκι του φίλου μας Ζυγού, κρύβεται ένας καλομαθημένος άνθρωπος, που από τα παιδικά του χρόνια έχει το κακό συνήθειο να αποποιείται τις ευθύνες του και να τα θέλει όλα δικά του! Όταν του μπει κάτι στο μάτι, θέλει αμέσως να το κάνει δικό του και με το χαμόγελο και τους καλούς του τρόπους, θα θελήσει να το κερδίσει.

    Όταν όμως κάνει τις γκάφες του, έχει την τάση να «κουκουλώνει» τα φταιξίματά του, να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του και με το δικό του ξεχωριστό, διπλωματικό τρόπο, να μεταθέτει τα φταιξίματα αλλού! Μία ακόμα κακιά του συνήθεια είναι ότι δεν του αρέσει να τον βγάζουν από τη βολή του! Ο Ζυγός είναι για λούσα, καλοπέραση και μεγάλη ζωή ...λατρεύει το shopping therapy και δεν μπορεί να στερηθεί τίποτα και για κανέναν!

    Σκορπιός: «Ο κουτσομπόλης και παρεξηγιάρης»

    Θέλεις να μάθεις όλα τα κουτσομπολιά της showbiz, της γειτονιάς, της δουλειάς σου ή της παρέας σου; Τότε ψάξε να βρεις ποιος από το κοινωνικό σου περιβάλλον είναι Σκορπιός στο ζώδιο! Ο Σκορπιός είναι υπεράνω υποψίας, γιατί διατηρεί ένα απόμακρο και ήσυχο προφίλ, στην πραγματικότητα όμως είναι αυτός που θα μάθει πρώτα από όλους, τα πιο πικάντικα κους κους!

    Και για να μην παρεξηγηθούμε, παρόλο που κυλάει στο αίμα του η κακιά συνήθεια του κουτσομπολιού, όταν πρέπει είναι αρκετά εχέμυθος! Ένα ακόμα κακό συνήθειο που θα διακρίνεις σε έναν Σκορπιό είναι ότι πολύ συχνά μουτρώνει, ζηλεύει και παρεξηγιέται με το παραμικρό! Διατήρησε την υπομονή σου όταν δεις τα μούτρα του να κοντεύουν να φτάσουν στο πάτωμα, γιατί σίγουρα θα αργήσει να του περάσει - άσε κιόλας που θα προσπαθήσει «να σου την φέρει» αν σου κρατά κακία!

    Τοξότης: «Ξεχασιάρης, βιαστικός και εκνευριστικά ειλικρινής»

    Έχεις ένα φιλαράκι που διαρκώς σε στήνει ή και ξεχνά τα περισσότερα ραντεβού σας; Τότε οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος του να είναι στο ζώδιο του Τοξότη. Μία από τις πιο κακές συνήθειες του Τοξότη είναι η ασυνέπεια, που όσο και να προσπαθεί δεν μπορεί να την περιορίσει! Ασχολείται με πολλά πράγματα την ίδια στιγμή, ξαφνικά θυμάται κάτι που είχε αμελήσει και όλο είναι με μία δικαιολογία στο στόμα, για να επιχειρηματολογήσει το λόγο της ασυνέπειάς του.

    Ένα ακόμα κακό συνήθειο είναι ότι βιάζεται όταν μιλά, όταν οδηγά, όταν περπατά ακόμα και όταν τρωει ...γιατί δεν θέλει να χάνει χρόνο! Και επειδή είναι στη φύση του να θέλει πάντα να ανακαλύπτει και να φανερώνει την αλήθεια, πολλές φορές γίνεται τόσο απελπιστικά ειλικρινής, που ακόμα και τα πιο «αθώα» παραπτώματα τα αποκαλύπτει!

    Αιγόκερως: «Εργασιομανής, συμφεροντολόγος και με καβούρια στις τσέπες»

    Δεν πάει να είναι Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι ή τα γενέθλια ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, ο Αιγόκερως θα βάλει πάντα προτεραιότητά του την δουλειά. Πρώτα θα φροντίσει να ολοκληρώσει με επιτυχία όλες του τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και μετά θα κανονίσει οτιδήποτε άλλο! Με το κακό συνήθειο της εργασιομανίας, αγχώνεται αλλά και αγχώνει και τους ανθρώπους γύρω του.

    Και τώρα θα αποκαλύψουμε μία από τις μεγαλύτερες κακές συνήθειές του (μας συγχωρείτε φίλοι μας Αιγόκεροι) ....ο Αιγόκερως είναι από τη φύση του συμφεροντολόγος! Τον ενδιαφέρει να έχει κάποιο κέρδος από όλες τις σχέσεις του (και αυτό δεν σημαίνει ότι το κέρδος που αναζητά είναι οικονομικό). Επιλέγει να έχει ανθρώπους στο πλάι του που έχουν κοινωνικό ή οικονομικό στάτους και δίνει προτεραιότητα στα πρακτικά παρά στα αισθηματικά ζητήματα! Στη συναναστροφή σου με έναν Αιγόκερω, σίγουρα θα διαπιστώσεις ότι πολλές φορές οι τσέπες του έχουν γεμίσει με καβουράκια. Είναι πολύ εγκρατής με τα οικονομικά του και προσέχει για να έχει ...σε σημείο που πολλές φορές τον χαρακτηρίζουν ως «Σκρούτζ»!

    Υδροχόος: «Με έτοιμη τη δικαιολογία στο στόμα»

    Όλοι έχουμε τις κακές μας συνήθειες, οι περισσότεροι από εμάς όμως τις αναγνωρίζουμε! Ο Υδροχόος, ποτέ δεν παραδέχεται τα λάθη του και βρίσκεται σε ετοιμότητα να δικαιολογήσει τα πάντα (ακόμα και τα αδικαιολόγητα), εφευρίσκοντας τα πιο έξυπνα επιχειρήματα και αλλάζοντας με τον πιο έξυπνο τρόπο την κουβέντα! Ένα ακόμα κακό συνήθειο του Υδροχόου είναι πως «γκρεμίζει ότι χτίζει».

    Μπορεί να κοπιάσει για να κατακτήσει έναν στόχο του και μόλις τα καταφέρει, χάνει το ενδιαφέρον του, βαριέται και γκρεμίζει όλα όσα με κόπο έχτιζε. Έτσι λοιπόν μπορεί να τον δεις να ξεκινά με ενθουσιασμό μία δραστηριότητα (ή ένα νέο χόμπι) και την αμέσως επόμενη μέρα να το σταματά!

    Ιχθύς: «Φοβητσιάρης, ευκολόπιστος και έχει το ψέμα στο τσεπάκι του»

    Φοβάται το ύψος, τα έντομα, το σκοτάδι...ακόμα και τη σκιά του πολλές φορές! Ο Ιχθύς σίγουρα θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο του «Φοβητσιάρη», αφού από την παιδική του ηλικία αλλά και κατά την ενηλικίωσή του, το βάζει στα πόδια όταν βρει τα σκούρα και έχει ανάγκη από συντροφικότητα και υποστήριξη, γιατί δεν μπορεί να καταπολεμήσει τις φοβίες του! Είναι ευκολόπιστος και επηρεάζεται πολύ.

    Μην παραξενευτείς αν τον δεις να σε πιστεύει, ενώ του τάζεις τον ουρανό με τα άστρα. Μην σου φανεί περίεργο αν αποκτήσει επιπλέον κακές συνήθειες ή πάρει λάθος αποφάσεις επειδή οι φίλοι του τον «έσπρωξαν» προς αυτές! Αν τον πολυζορίσεις ή βρεθεί σε δύσκολη θέση, τότε χωρίς κανέναν δισταγμό θα πει και τα ψεματάκια του για να ξεγλιστρίσει σαν ψαράκι!

    Πηγή: oroskopos.gr

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow