Η Γλυκερία ερμηνεύει... Το Μαζί

    Η Γλυκερία ερμηνεύει... Το Μαζί

    Η Γλυκερία ερμηνεύει «Το Μαζί», το νέο τραγούδι και music video από το soundtrack της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» που υπογράφει ο Νίκος Τερζής και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen. Οι στίχοι είναι του Γιάννη Κότσιρα.

    Η σπουδαία και καταξιωμένη ερμηνεύτρια ντύνει με τη μοναδική χροιά της ένα τραγούδι για τον έρωτα, μία εμπνευσμένη σύνθεση του Νίκου Τερζή με βαθιά αισθαντικούς στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

    Το τραγούδι «Το Μαζί», που συνοδεύεται από ένα μοναδικής αισθητικής music video, κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού, μέσα από τη μετάδοσή του στο επεισόδιο της υπερεπιτυχημένης σειράς «Σασμός» του Alpha.

    «Το Μαζί» συνόδευσε μουσικά τον αρραβώνα του Αντώνη και της Μαρίνας, οι οποίοι κατάφεραν να ενώσουν τον έρωτά τους μετά από 30 χρόνια και η χαρά διαδέχθηκε τα πάθη… για πόσο ακόμα όμως;

    Με «Το Μαζί» ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας χαρίζουν ακόμα ένα εξαιρετικό τραγούδι από το soundtrack της δημοφιλούς σειράς, όλα τα κομμάτια του οποίου γνωρίζουν μεγάλη απήχηση κι αγάπη από τον κόσμο, μπήκαν στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

    Έχουν προηγηθεί τα «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά, «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα, «Φως» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Τ’ Ανίκητα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση και τη συμμετοχή του Θανάση Βασιλόπουλου και «Πέτρινη Καρδιά» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Μπουλούζου.

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow