Οι REC φεύγουν για «Havana» με νέο single και music video

    Οι REC φεύγουν για «Havana» με νέο single και music video

    «Φύγαμε Havana» με τους REC.

    Eίναι summer, είναι dance, είναι tropic, είναι η νέα μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού και φυσικά έρχεται από τους REC.

    Το Νο. 1 urban pop συγκρότημα της χώρας επιστρέφει ξανά και αυτή την φορά με το απόλυτο summer hit με τον τίτλο «Havana».

    Ο Άρης, η Ξένια και ο Mike μας χαρίζουν ένα δυναμικό, fresh, dance τραγούδι με «τροπική» διάθεση, σε μουσική του ιδρυτή και frontman του συγκροτήματος, Άρη Λουμάκη, ο οποίος συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ταλαντούχο Δημήτρη Ζαρογιάννη, γνωστό παραγωγό της ηλεκτρονικής μουσικής που δραστηριοποιείται στην Αυστραλία.

    Τους στίχους έγραψαν οι ίδιοι οι REC σε συνεργασία με την Μαρκέλλα Βασιλείου, με την οποία μετρούν ήδη δύο μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες με το «Θέλω» και το «Πες Μου».

    Την οπτικοποίηση του «Havana» επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Alex Konstantinidis, με τον ταλαντούχο Taso Xiarcho να αναλαμβάνει τη χορογραφία του video clip και το art direction.

    Το νέο digital single «Havana» των REC κατάφερε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα να κατακτήσει την θέση Νο. 14 στο επίσημο Spins Chart (σ.σ. το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό).

    Κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής κυκλοφορίας του στην πλατφόρμα του Spotify από τη REC Music Records, εμφανίστηκε μάλιστα στις editorial playlists «New Music Friday» και «Greek Summer Beach Party», κερδίζοντας περισσότερα από 40.000 streams.

    Στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok, οι REC βρίσκονται ήδη στους προτεινόμενους ήχους, αλλά και στο cover story από την ίδια την εφαρμογή, με τους χρήστες να δημιουργούν video content χρησιμοποιώντας το νέο viral ήχο του «Havana».

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow