Black Eyed Peas, Shakira & David Guetta - Don't You Worry

    Black Eyed Peas, Shakira & David Guetta - Don't You Worry

    Οι βραβευμένοι με 6 συνολικά βραβεία GRAMMY Black Eyed Peas επιστρέφουν με το blockbuster νέο single, “Don’t You Worry”,

    μια συνεργασία με την Shakira και τον David Guetta, η οποία κυκλοφορεί μέσω της Panik Records/Sony Music.

    Το τραγούδι αυτό αποτελεί τη 2η φορά που οι Black Eyed Peas συνεργάζονται με τη Κολομβιανή mega star Shakira. Η 1η συνεργασία τους στο πολυεπιτυχημένο, “GIRL LIKE ME”, έγινε χρυσό στην Αμερική με περισσότερα από 500 εκατομμύριαs treams, ξεκλειδώνοντας έτσι ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα στη πορεία. Tο single επίσης ενώνει ξανά τον Guetta και τους Black Eyed Peas που συνεργάστηκαν πρώτη φορά το 2009 στη παγκόσμια #1 επιτυχία “I Gotta Feeling”.

    Το “Don’t You Worry” βρίσκει τους Black Eyed PeasShakira και Guetta σε ένα αναβαθμισμένο επίπεδο που δεν γνωρίζει όρια. Ο καθένας προσθέτει μια διαφορετική νότα στη συνεργασία αυτή, δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι. Tο video, από τον Director X απλά αποτυπώνει την ενέργεια αυτή στην οθόνη.

    Επιπλέον, το “Don’t You Worry” έκανε μια ειδική πρεμιέρα για 48 ώρες στη πλατφόρμα του Beatstar, την οποία κατέχουν πάνω από 30 εκατομμύρια κόσμος. Το Beatstar έχει συμπεριλάβει και παλαιότερα τραγούδια του συγκροτήματος δείχνοντας ξεκάθαρα ότι είναι θαυμαστές τους. Η Beatstar έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί στη πλατφόρμα της ολοκαίνουργια τραγούδια την ίδια μέρα με τη κυκλοφορία τους σε συνεργασία με επιλεγμένους καλλιτέχνες, όμως με το “Don’t You Worry” πήγαν τα πράγματα παραπέρα! “Με 500 χιλιάδες παίχτες να κατεβάζουν το τραγούδι τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του, μας τιμά το γεγονός ότι βοηθήσαμε στη κυκλοφορία μίας τρομερής καλοκαιρινής επιτυχίας.”- Simon Hade, Co-Founder Space Ape Games

    Το “Don’t You Worry” ανοίγει επίσης το δρόμο προς τη κυκλοφορία του ένατου ολοκληρωμένου album για τους Black Eyed Peas, το οποίο έρχεται πολύ σύντομα.

    Το 2020, οι Black Eyed Peas κυκλοφόρησαν το επικό album, “Translation”, μετά από 8 χρόνια δισκογραφικής αποχής. Εκτοξεύθηκε στο #3 του Billboard Top Latin Albums Chart, ενώ μέσα από αυτό βγήκε το διπλά πλατινένιο “RITMO (Bad Boys For Life)” με τον J Balvin, το χρυσό “MAMACITA” και το επίσης χρυσό “GIRL LIKE ME” με την Shakira. Το περιοδικό Variety έγραψε, “BEP have found a new sense of adventure.”

    Ετοιμαστείτε γιατί ένα νέο μουσικό κεφάλαιο των Black Eyed Peas ξεκινάει τώρα.

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow