Καίτη Γαρμπή και Θοδωρής Φέρρης τραγουδούν μαζί το «Όλα Στα Καταλογίζω»

    Καίτη Γαρμπή και Θοδωρής Φέρρης τραγουδούν μαζί το «Όλα Στα Καταλογίζω»

    Η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης σε ένα μοναδικό ντουέτο.

    Η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και παρουσιάζουν σε ένα άκρως δυναμικό ντουέτο μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή, το «Όλα Στα Καταλογίζω».

    Το «Όλα Στα Καταλογίζω» κυκλοφόρησε το 1997 στο άλμπουμ «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή, που έγινε τριπλά πλατινένιο και θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο εμπορικές δισκογραφικές δουλειές των ‘90s.

    Τη μουσική και τους στίχους του «Όλα Στα Καταλογίζω» έχει γράψει ο Φοίβος.

    Το ντουέτο αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τους δύο καλλιτέχνες στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards, όπου η Καίτη Γαρμπή παρέλαβε τιμητικό βραβείο για τα πάνω από 30 χρόνια προσφοράς της στην ελληνική μουσική.

    Με τις ιδιαίτερες φωνές τους, τη μοναδική τους χημεία και το ξεχωριστό τους ταμπεραμέντο, η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης ανεβάζουν την ένταση με το «Όλα Στα Καταλογίζω» και βάζουν δυναμικούς balkan ήχους στο φετινό καλοκαίρι.

    Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής τις επιτυχίες που έχει γράψει για τη φωνή της ο Φοίβος.

    Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES και «Ατόφιο Χρυσάφι» και «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay, φτάνοντας ακόμα και στο No. 1 των μεταδόσεων.

    Το «Όλα Στα Καταλογίζω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow