Μπιγιονσέ: Κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Renaissance»

    Μπιγιονσέ: Κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Renaissance»

    Η μεγάλη επιστροφή της Μπιγιονσέ είναι γεγονός.

     Έξι χρόνια μετά το τελευταίο της άλμπουμ «Lemonade», η 40χρονη σταρ κυκλοφόρησε το «Renaissance», δηλαδή την «Αναγέννηση».

    Η Queen Bey ηχογράφησε το άλμπουμ κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Πρόκειται για το πρώτο μέρος ενός project τριών πράξεων. Περιλαμβάνει 16 τραγούδια και, μεταξύ άλλων, το single «Break My Soul» αλλά και συμμετοχές από τους Jay-Z, Skrillex, 070 Shake, The-Dream, Drake.

    «Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης»

    «Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου επέτρεψε για να ονειρευτώ και να βρω διέξοδο κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής περιόδου για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα πράγματα κινούνταν. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κριτική. Ένα μέρος για να είμαι ελεύθερη από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να φωνάξω, να απελευθερωθώ, να νιώσω την ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης», έχει δηλώσει η ίδια η τραγουδίστρια για τη νέα της δουλειά.

    Επίσης, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ, η Μπιγιονσέ θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τη στήριξη.

    Σας ευχαριστώ για την αμέριστη υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Θα πάρουμε το χρόνο μας και θα απολαύσουμε τη μουσική. Θα συνεχίσω να σας δίνω τα πάντα και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να σας δώσω χαρά. Σας αγαπώ βαθιά», ανέφερε στο μήνυμά της.

    Το πρώτο της σόλο «Dangerously in love» κυκλοφόρησε το 2003 όταν ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος Destiny’s Child.

    πό τότε η Μπιγιονσέ αναδείχθηκε σε μια από τις τραγουδίστριες με τη μεγαλύτερη επιρροή χάρη στη φοβερή αισθητική της και την εκπληκτική μουσική της που συνδυάζει R’n’B, ποπ και χιπ-χοπ.

    πηγή:in.gr

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow