Η Klavdia κάνει ντεμπούτο με ένα ethnic pop τραγούδι

    Η Klavdia κάνει ντεμπούτο με ένα ethnic pop τραγούδι

    Η φιναλίστ του «The Voice» παρουσιάζει το πρώτο προσωπικό τραγούδι της.

    Η Klavdia, μία ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα με αιθέρια φωνή, κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το single «Lonely Heart» που κυκλοφορεί μαζί με music video.

    Αν και μόλις 19 ετών, η Klavdia (Κλαυδία Παπαδοπούλου) έχει ήδη ξεδιπλώσει το μεγάλο ερμηνευτικό ταλέντο της.

    Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από τρία χρόνια, παίρνοντας μέρος στον πέμπτο συνολικά κύκλο του «The Voice of Greece», όπου έφτασε μέχρι τον τελικό με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό με κάθε ερμηνεία της.

    Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να μαγεύει» με live εμφανίσεις. Μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε δίπλα στον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο, καθώς και στο «Summer Nostos Festival» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μαζί με τον good job nicky.

    To «Lonely Heart» είναι ένα ethnic pop dance κομμάτι, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα.

    Τη μουσική έγραψαν η δημιουργική ομάδα των Arcade, η οποία έχει υπογράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες και ο Παντελής Λουπασάκης (Pade). Οι στίχοι ανήκουν στους Arcade.

    Το «Lonely Heart» συνοδεύεται από ένα σαγηνευτικό και μοναδικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

    Το νέο single της Klavdia με τίτλο «Lonely Heart» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Arcade Music και την Panik Records.

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow