4η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας: Τελευταίες πινελιές

    4η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας: Τελευταίες πινελιές

    Σε ρυθμούς Λευκής Νύχτας, της 4ης κατά σειρά,

    κινείται η πόλη της Αμαλιάδας, με τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας να ετοιμάζει τις τελευταίες πινελιές προκειμένου όλα να είναι έτοιμα το ερχόμενο Σάββατο 13 Αυγούστου και η αγορά της Αμαλιάδας να υποδεχθεί το καταναλωτικό κοινό της μετά από δυο και πλέον χρόνια που δεν διεξήχθη η εκδήλωση λόγω κορωνοϊού.

    Ένα σημαντικό στοιχείο που αξίζει να τονισθεί και το οποίο είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Νικολόπουλος, είναι το γεγονός πως δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση για τα μέλη όσον αφορά την οικονομική κάλυψη των εκδηλώσεων που ήδη έχουν προγραμματιστεί.

    Παράλληλα, ο κ. Νικολόπουλος ενημέρωσε, όπως είχε κάνει και πριν λίγες μέρες πάλι, για τις δράσεις που έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος να γίνουν το βράδυ του Σαββάτου 13 Αυγούστου. Ειδικότερα, θα υπάρξει δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στις 20:00, μουσική κάλυψη των δρόμων της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και βέβαια πραγματοποίηση της κεντρικής συναυλίας από το συγκρότημα «Passepartout» που θα ξεκινήσει στις 23:00.

     
     

    Τέλος, για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν δράσεις πέραν του προγράμματος του Συλλόγου, τα μέλη του Συλλόγου παρακαλούν για έγκαιρη ενημέρωσή τους μέχρι και σήμερα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι όποιες εκδηλώσεις δηλωθούν έως τις 23:00 όπου θα ξεκινήσει η κεντρική συναυλία.

    πηγή https://www.iliakanea.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow