Σε ποια ζώδια παίζει σημαντικό ρόλο η εμφάνιση και σε ποια όχι για την επιλογή συντρόφου;

    Σε ποια ζώδια παίζει σημαντικό ρόλο η εμφάνιση και σε ποια όχι για την επιλογή συντρόφου;

    Το τι μας γοητεύει σε έναν άνθρωπο, διαφέρει από χαρακτήρα σε χαρακτήρα,

    αφού και εδώ, παίζει πολύ δυνατά το ρητό, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν, ότι ο άνθρωπος που μας κάνει κλικ, έχει να κάνει με τα γονίδιά μας και την προδιάθεση που είναι καταγεγραμμένη σ αυτά.

    Σίγουρα λοιπόν παίζει ρόλο η χημεία μας καταρχάς με το πρόσωπο που ανακαλύπτουμε πως ταιριάζουμε τουλάχιστον εγκεφαλικά, η ψυχολογική μας κατάσταση αλλά και οι κοινωνικές και πολιτιστικές μας καταβολές.

    Ποια ζώδια γοητεύονται ευκολότερα από την εξωτερική ομορφιά;

    Για να μην το βαρύνουμε περισσότερο, ας μιλήσουμε για τους ζωδιακούς χαρακτήρες και για το κατά πόσο η εικόνα ή η εμφάνιση γενικότερα, μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο ως κριτήριο για την επιλογή ενός συντρόφου.

    ΚΡΙΟΣ

    Σίγουρα για να σταματήσει το βλέμμα του πάνω ένας Κριός, θα πρέπει να έχει κάτι πολύ έντονο ως χαρακτηριστικό γνώρισμα η παρουσία σου. Από το φέρσιμο, μέχρι και τον τρόπο που μπορεί να ντύνεσαι, χωρίς να είναι κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί επί παραδείγματι, να μοιάζει το στυλ σου με το δικό του, ή να δίνει πληροφορίες για τον τρόπο ζωής που ακολουθείς, που μπορεί να ομοιάζει με το δικό του. Βέβαια δε θα τον χάλαγε να είσαι κάτι ξεχωριστό και διακεκριμένο στους χώρους που εργάζεσαι ή κινείσαι. Για έναν Κριό ο άνθρωπος που κατακτά μοιάζει λιγάκι και σαν έπαθλο στη συλλογή του, ενώ με αυτή την αντίληψη, πάντα θα προσπαθεί και θα σου δίνει τον καλύτερο εαυτό του, προκειμένου να σε έχει στο πλάι του. Στην αντίθετη περίπτωση, ο Κριός είναι από τους ζωδιακούς χαρακτήρες που βαριούνται απίστευτα και χάνουν σχετικά νωρίς το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπο του ανθρώπου που έχουν πλάι τους. Άρα δεν αρκεί μονάχα η εικόνα σου αλλά και καταφέρεις να διατηρήσεις στα μάτια του το μύθο σου.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ναι, είναι ένα καλόγουστο πλάσμα με υψηλό αισθητικό κριτήριο, που όπως και αν εκφράζεται στη ζωή του, παίζει πραγματικά πολύ σπουδαίο ρόλο. Από το σπίτι του, τα έπιπλά του, τα αντικείμενα που συνθέτουν το χώρο του, μέχρι το ντύσιμο, τους τρόπους συμπεριφοράς, το τακτ, τη λεπτότητα και τη διακριτικότητα, που πρέπει να έχει ο άνθρωπος που τον συνοδεύει. Όλα τα παραπάνω για έναν Ταύρο είναι αυτονόητα και αδιαπραγμάτευτα, γιατί έχουν να κάνουν ακόμα και με τις ισορροπίες μιας σχέσης. Η αγάπη του για την αρμονία και την ομορφιά, είναι ισόβια. Το κάλλος είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει, αφού τον έχει προικίσει η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου του. Είναι όμορφος, καλλίφωνος, έξυπνος και αποπνέει μια αξεπέραστη γοητεία, που δεν επιδέχεται ανταγωνισμούς. Φυσικό είναι λοιπόν, το ίδιο να αναζητά απ’ το σύντροφό του από τον άνθρωπο που θα επιλέξει να είναι δίπλα του. Άρα το χύμα στο κύμα δεν του ταιριάζει και δεν είναι κάτι που από χαρακτήρα, μπορεί ποτέ να το συνηθίσει.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Από τους πιο πρακτικούς χαρακτήρες του ζωδιακού, σίγουρα η εμφάνιση δε μετράει από το πόσο ακριβό ή καλόγουστο είναι το ρούχο που φοράς αλλά από το πόσο πρακτικό. Εκείνο που τον εντυπωσιάζει είναι το ύφος που υπηρετεί την εικόνα σου, όλα όσα λες, ο τρόπος που τα λες και εκφράζεσαι. Μεγάλη αδυναμία και ενθουσιασμό δείχνει στην πρωτοτυπία που έχει κάποιο άτομο, ως προς τον τρόπο που λειτουργεί στα πράγματα. Και ασφαλώς, εάν θέλεις να του τραβήξεις το ενδιαφέρον με πιο άμεσους τρόπους, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου γιατί εκεί πραγματικά δεν μπορεί να αντισταθεί. Μάλιστα θα σε σιγοντάρει. Του αρέσουν οι εκπλήξεις αν θέλεις στην εμφάνισή σου. Μπορεί να σε δει με τη φόρμα αλλά ενθουσιάζεται αν σε δει να φοράς γόβα στιλέτο, ή να υποδύεσαι έναν χαρακτήρα που μπορεί και να μην είσαι. Όλα για το Δίδυμο είναι παιχνίδια ρόλων που τα αγαπά και του αρέσει να εναλλάσσονται. Αν συντονιστείς σ’ αυτό μη φοβάσαι, δε θα σε βαρεθεί ποτέ.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ως χαρακτήρας ανασφαλής, θέλει να βλέπει στον άνθρωπο που θα του κερδίσει το ενδιαφέρον, ένα «τακτοποιημένο» και στρωτό προφίλ. Αγαπά τους πιο παραδοσιακούς χαρακτήρες, τους πιο σοβαρούς και συντηρητικούς, εκείνους που τις περισσότερες φορές είναι φτιαγμένοι στα πρότυπα του πατέρα, ή της μητέρας του. Έτσι λοιπόν, μία «ακραία» χαρακτηριζόμενη εμφάνιση, ή έστω μια περίεργη για τα μάτια του για παράδειγμα, μάλλον θα τον κάνει να μαζευτεί στο καβούκι του, παρά θα τον ενθουσιάσει ώστε να προσπαθήσει να ανακαλύψει, το χαρακτήρα του ανθρώπου που έχει απέναντί του. Αντίθετα, μπορεί να βγάλει πολλά συμπεράσματα από το χώρο που κατοικεί ο άνθρωπος που τον πλησιάζει, από το αν αγαπά το σπίτι του, ή τη φωλιά του. Σε μια άλλη περίπτωση, ο Καρκίνος μπορεί να γοητευτεί από τη θέση στην ιεραρχία που κατέχει ένα άτομο, από το σεβασμό που εκπέμπει, από το πνεύμα που διαθέτει.

    ΛΕΩΝ

    Εδώ μιλάμε για τον Νάρκισσο του ζωδιακού, με την καλή έννοια. Με τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει τι θα πει ο καθρέφτης του. Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα δεύτερο όπως λέμε πάνω του, ενώ αγαπά το εξεζητημένο, το εντυπωσιακό, αυτό που δεν μπορούν να το έχουν όλοι. Άρα στο ίδιο μήκος κύματος, πρέπει να είναι και ο άνθρωπος που συνοδεύει την αισθηματική του ζωή. Συγκρίσιμος στα ίδια μεγέθη. Ο Λέοντας ξέρει να ζει. Να δίνει απλόχερα και να προσφέρει, όπως άλλος κανείς στο ζωδιακό κύκλο. Είναι γαλαντόμος στις χειρονομίες στα δώρα στο φέρσιμό του. Σκανάρει πραγματικά τον άνθρωπο που θα θελήσει να πολιορκήσει την καρδιά του. Το παράδοξο είναι, ότι δεν τον ενδιαφέρει τόσο, το να είναι λαμπερός ή εντυπωσιακός, όσο τον ενδιαφέρει να μην είναι τσιγκούνης, μαζεμένος και υποχόνδριος. Ένας Λέοντας που από τη φύση του είναι έξω καρδιά, σίγουρα θέλει δίπλα του ανθρώπους, που να ξέρουν να ζουν αλλά και να ξεχωρίζουν.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Άλλος ένας «τακτοποιημένος» τύπος του ζωδιακού, που η εικόνα του μετράει ισότιμα με την αξιοπρέπεια. Το ίδιο λοιπόν απαιτεί και στην προσωπική του ζωή, την οποία και προστατεύει από τα αδιάκριτα σχόλια. Ο άνθρωπος που θα έχει δίπλα του, επιθυμεί να είναι χαμηλών τόνων, να ξέρει τι θέλει και που στοχεύει, να σέβεται και να είναι…καθαρός. Στο τελευταίο κριτήριο μάλιστα, μπαίνει η ενδόμυχη και πολλές φορές ανομολόγητη τάση του Παρθένου, να είναι σχολαστικός σε ζητήματα υγείας και καθαριότητας. Έτσι λοιπόν δεν τον ενδιαφέρει εάν φοράς κάτι ακριβό ή φθηνό, απλό ή εξεζητημένο, όσο τον ενδιαφέρει να είναι καθαρό και ευπρεπές αν χρειάζεται να συμπληρωθεί κάτι. Συχνά ένα εξίσου σημαντικό για τον Παρθένο κριτήριο, είναι ότι ο άνθρωπος που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον του, θα πρέπει να διακρίνεται για το ανεπτυγμένο πνευματικό του επίπεδο, ή, θα διαθέτει πνευματικές αναζητήσεις. Δε μένει τέλος τόσο στην εικόνα, όσο στη στάση και στον τρόπο ζωής που ακολουθεί.

    ΖΥΓΟΣ

    Μάλλον τα μεγαλύτερα λάθη του τα κάνει, ως προς την επιλογή ενός συντρόφου, γιατί συχνά εντυπωσιάζεται από την εικόνα, ή αλλιώς τη βιτρίνα κι ύστερα αναζητά την ουσία του ανθρώπου που είχε δίπλα του. Εντυπωσιάζεται πραγματικά από μία ψαγμένη εικόνα, μια εντυπωσιακή, σπάνια ή εξωτική και αυτό είναι ένα κίνητρο, να πολιορκήσει εντέχνως τον άνθρωπο που τη διαθέτει. Ως παιδί της Αφροδίτης, αγαπά το λεπτό γούστο, την λεπτή συμπεριφορά και τη φινέτσα στους τρόπους που ξεχωρίζουν έναν καλλιεργημένο άνθρωπο, από έναν πιο απλό. Δεν μένει στο κάλλος και στην ομορφιά που εκπέμπει ένα πρόσωπο αλλά στον τρόπο που ντύνεται, που διακρίνεται κοινωνικά, ή στην σπανιότητα του εξεζητημένου χαρακτήρα του. Σπάνια αλλά όχι απίθανο, ένας ή μία Ζυγός, διαλέγει για σύντροφο κάποιον άνθρωπο, που γνωρίζει πως έχει τη δύναμη και την ευχέρεια να του προσφέρει μία πιο άνετη ζωή. Απεχθάνεται δε, τους ανθρώπους με έντονο χαρακτήρα, δεν διακρίνονται για το σεβασμό τους και που βωμολοχούν.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Αν υπάρχει ένας ζωδιακός χαρακτήρας που δεν μπορεί κανείς να μιλήσει συγκεκριμένα για το γούστο του, αυτός είναι ο Σκορπιός. Αν μιλήσουμε προσεγγίζοντας κάπως επιφανειακά τα κριτήριά του, θα λέγαμε ότι εντυπωσιάζεται από τον ερωτισμό και το πάθος που εκπέμπει ένα άτομο. Στην πραγματικότητα όμως, είναι πιο σύνθετο το θέμα με τον Σκορπιό. Εντυπωσιάζεται με το νόημα που κρύβουν οι λέξεις, οι φράσεις, οι ανάσες. Εντυπωσιάζεται με τις χειρονομίες που σίγουρα πρέπει να διέπονται από μια λεπτότητα. Ξεχωρίζει το πνεύμα ενός ανθρώπου και την ηθική μάλιστα στάση που κρατά, σε ορισμένες περιπτώσεις. Γοητεύεται από την ειλικρίνεια και την ευθύτητα στην έκφραση. Το καλό γούστο στον τρόπο που ζει. Δε δίνει μεγάλη σημασία στο παρουσιαστικό και στην εικόνα, όσο εξεζητημένη ή εντυπωσιακή κι αν είναι. Αγαπάει με πάθος την ομορφιά της ψυχής και σιχαίνεται σε σημείο αποστροφής, οτιδήποτε του παρουσιάζεται σα δήθεν.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Δεν είναι εκείνος ο χαρακτήρας του ζωδιακού, που θα ξεχωρίσει έναν άνθρωπο μόνο από την εμφάνισή του. Πολλές φορές η εμφάνιση αυτή, εάν δεν διέπετε από αντιφατικούς συνδυασμούς αλλά από απλότητα στο στυλ, είναι από τις αγαπημένες του. Βέβαια είναι από τα άτομα που μπορούν να κρίνουν τις καταβολές, τις συνήθειες, ή το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, από την εξωτερική του εμφάνιση. Για να κατακτήσεις έναν Τοξότη, σίγουρα θα πρέπει να διαθέτεις εύστροφο πνεύμα και αρκετό χιούμορ. Αν και ποτέ δε βάζει αυτό που λέμε, «ταμπέλες» στους άλλους, εντούτοις θέλει ο άνθρωπος που συνοδεύει την προσωπική του ζωή, να ξεχωρίζει για κάτι, σε κοινωνικό επίπεδο, στους χώρους που δραστηριοποιείται, ή, από τρόπο που ζει. Απεχθάνεται τέλος, όσο τίποτε άλλο, τις μίζερες συμπεριφορές και τους ανθρώπους που θέτουν όρια στον εαυτό τους, ή, στους άλλους.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Ένας Αιγόκερως οτιδήποτε το κοιτάει στη λεπτομέρεια, ιδιαιτέρως εάν πρόκειται για το ταίρι του, που επιβάλλεται σχεδόν, να κριθεί θετικά για την εικόνα ή το παρουσιαστικό του, αφού συμπληρώνει την εικόνα που προβάλλει κοινωνικά. Ναι, είναι ο άνθρωπος που μετρά τις αξίες διαφορετικά από τους υπόλοιπους χαρακτήρες του ζωδιακού. Εκτός από την επαγγελματική του σταδιοδρομία, την κοινωνική του άνοδο, το status του, επιθυμεί διακαώς, ο άνθρωπος που είναι μαζί του, να συμβάλλει στην ενίσχυση του γοήτρου του. Θέτει από πολύ νωρίς όρια στη σχέση του, ενώ τονίζει τη συμβολή της στην προσωπική του καταξίωση. Σπάνια ο σύντροφος ενός Αιγόκερου, είναι ένας τυχαίος άνθρωπος της σειράς. Συνήθως ξεχωρίζει επαγγελματικά, έχει την οικονομική ευχέρεια, ή επιφάνεια και μπορεί να διαχειρίζεται σχεδόν αποκλειστικά τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Η εικόνα από μόνη της λοιπόν, δεν έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία, εάν δεν συνοδεύεται από τα υπόλοιπα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Του ζωδιακού αυτού χαρακτήρα, εάν δεν του τρελάνεις το μυαλό με την καλή έννοια, δύσκολα θα σου δώσει σημασία. Οι Υδροχόοι δεν είναι οι τύποι που θα καθίσουν ώρες μπροστά στον καθρέφτη τους και θεωρούν ανασφαλείς τους ανθρώπους που τρέμουν μην πάει κάτι στραβά με την εικόνα τους. Σε πολλές των περιπτώσεις θα ξεχωρίσουν για το εκκεντρικό τους ντύσιμο, βάψιμο ή χτένισμα ενώ επιδιώκουν με αιφνιδιασμό να προκαλέσουν εκρήξεις συντηρητισμού και αντιδράσεις τέτοιες από ανάλογα περιβάλλοντα. Επιστρατεύουν μάλιστα ακόμα και την εμφάνισή τους, εάν θέλουν να προκαλέσουν επιδιώκουν να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα. Εάν λοιπόν επιθυμείς εμφανισιακά να τραβήξεις την προσοχή ενός Υδροχόου, σίγουρα δε θα πρέπει να μοιάζεις με όλους τους υπόλοιπους. Θα πρέπει να έχεις ένα δικό σου ξεχωριστό στυλ, μα πιο πολύ, να μιλάς για σπουδαίες ιδέες, που θα τον κάνουν να νιώθει πραγματικά την ανάγκη για να σε γνωρίσει από κοντά, να σε γνωρίσει καλύτερα.

    ΙΧΘΥΣ

    Είναι ένα πλάσμα που αγαπά εκτός από τα παραμύθια, τις όμορφες και λεπτές λεπτομέρειες, που συνθέτουν μία εικόνα. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστεί από έναν άνθρωπο, γιατί μπορεί να φορά ένα αξεσουάρ, που να του θυμίζει το λουλούδι που είχε δει σε έναν πίνακα ζωγραφικής, ή γιατί μπορεί να του φανεί γλυκόλαλος ο τόνος της φωνής του. Κάποιες άλλες πάλι φορές, η εικόνα μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον, ειδικά εάν το ντύσιμο ενός προσώπου, έχει αφηγηματικό ύφος, όπως το να θυμίζει μια άλλη εποχή, να έχει στοιχεία παρμένα από άλλη εποχή, ίσως μάλιστα και πιο παραμυθένια. Εκείνο το χαρακτηριστικό που κερδίζει την καρδιά ενός Ιχθύ, είναι το τι εκπέμπει η ψυχή του ανθρώπου που έχει απέναντί του. Και ναι, είναι από εκείνους που περιμένουν να τους ρίξει μια ματιά η πριγκίπισσα του παραμυθιού, ή ο πρίγκιπας που θα έρθει να τον βρει, καβάλα στο λευκό του άλογο. Τέλος, ο Ιχθύς αποζητάει το σενάριο για να νιώσει ότι ταιριάζει η χημεία του με κάποιον, ενώ ακόμα και η αγάπη, είναι γι αυτό ένα παιχνίδι ρόλων.

    Πηγή https://www.zwdia.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow