Συναυλία για την Ειρήνη στην Ουκρανία με την παγκοσμίου φήμης Χορωδία δωματίου “GaudeamusChamberChoir”

    Συναυλία για την Ειρήνη στην Ουκρανία με την παγκοσμίου φήμης Χορωδία δωματίου “GaudeamusChamberChoir”

    Μέλη της διεθνούς φήμης χορωδίας δωματίου «GaudeamusChamberChoir»

    από την Ουκρανία υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση- συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Πύργου με τίτλο «Ειρήνη στην Ουκρανία» την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20.00 στην κεντρική πλατεία Πύργου.

    Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ι.Μ. Ηλείας, τον Σύλλογο Ελληνοουκρανικής φιλίας «Ο Φάρος», ενώτελεί υπό την αιγίδα της Ουκρανικής Πρεσβείας, στο πλαίσιο του Διεθνούς φεστιβάλ Ελληνο-Ουκρανικής μουσικής που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού της Ουκρανίας, στο πλαίσιο των Ημερών της Ουκρανίας στην Ευρώπη.

    Τα μέλη της ορχήστρας συνόδευε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής φιλίας «Ο Φάρος» Μιχάλης Ροδόπουλος και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σκαφιδιάς Αντώνης Αρβανίτης. Ο δήμαρχος Πύργου καλωσόρισε τη μαέστρο και καλλιτεχνική διευθύντρια της Ορχήστρας YuliaPuchko-Kolesnykκαι τα μέλη που βρίσκονται ήδη στην πόλη μας,και τους πρόσφερε ένα αναμνηστικό δώρο του Δήμου καθώς και την έκδοση με την ιστορία της Αρχαίας Φειάς.

    πηγή https://www.ilialive.gr/

     
    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow