Οι πιο οικονομικοί προορισμοί στην Ευρώπη για διακοπές της τελευταίας στιγμής

Οι πιο οικονομικοί προορισμοί στην Ευρώπη για διακοπές της τελευταίας στιγμής

Ποιοι είναι οι πιο οικονομικοί προορισμοί για διακοπές στην Ευρώπη;

Αν και δεν υπάρχει κάποια έτοιμη απάντηση, μια ματιά σε στατιστικά δεδομένα του κόστους που έχουν οι διακοπές σε διαφορετικά μέρη του "παλαιού κόσμου", μπορεί να είναι διαφωτιστική. Μάλιστα, αν όντως το ψάξεις καλά, μπορείς να γλιτώσεις έως και τα μισά από τα έξοδα που υπολόγιζες για τις διακοπές σου φέτος, να τα αποταμιεύσεις για να πας ένα δεύτερο ταξίδι, γιατί όχι, το φθινόπωρο ή για να πετάξεις σε έναν πιο εξωτικό προορισμό το επόμενο καλοκαίρι.

Η λίστα που θα σε σώσει

Υπάρχουν πέντε προορισμοί που είναι πραγματικά κορυφαίοι και την ίδια στιγμή τόσο οικονομικοί που μια ονειρεμένη μέρα σε αυτούς θα σου κοστίσει όσο, αλλιώς, θα υπολόγιζες να πληρώσεις για μια διανυκτέρευση σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο Β' διαλογής. Ας τους δούμε, λοιπόν.

Ο πιο φτηνός είναι ακριβώς δίπλα μας και δεν πρόκειται για άλλον από τη Βουλγαρία, στην οποία μπορείς να πας ακόμα και με το αυτοκίνητό σου. Δεν είναι μόνο η Σόφια που αξίζει να δεις. Τα βουνά και οι θάλασσές της είναι, επίσης, εκπληκτικής ομορφιάς.

Στη συνέχεια ακολουθεί η Ρουμανία, με μεγάλες πόλεις που είναι ένα όνειρο να τις περπατάς, όπως το Βουκουρέστι και η Κλουζ-Ναπόκα. Εκεί θα βρεις πολλά μουσεία και εστιατόρια και θα απολαύσεις τη νυχτερινή ζωή. Τέλος, τα κάστρα της Τρανσυλβανίας και οι περιοχές φυσικής ομορφιάς που διαθέτει η χώρα είναι εμπειρίες που καλό θα κάνεις να τιμήσεις. 

 

Την τρίτη θέση θα βρεις το Μαυροβούνιο με τη μακρά ιστορία και ένα από τα πιο εντυπωσιακά φιόρδ του κόσμου. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη χώρα γυρίστηκαν πολλές σκηνές του Game of Thrones

Τέταρτη έρχεται η Πορτογαλία, που αποτελεί μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές χώρες του κόσμου, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η Σλοβενία. Και οι δύο χώρες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και μία θάλασσα με τη δική της, διαφορετική ομορφιά.

πηγή https://esquire.com.gr/


Τελευταία νέα

top20 01

 
© 2022 TheWebRadio.gr