Κωνσταντίνος Αργυρός και Light δίνουν εικόνα στο «Ηλιοβασίλεμα»

    Κωνσταντίνος Αργυρός και Light δίνουν εικόνα στο «Ηλιοβασίλεμα»

    Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ LIGHT ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΙΚΟΝΑ.

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light μας καλούν να δούμε μαζί τους το «Ηλιοβασίλεμα», μέσα από το music video του πολυπλατινένιου ντουέτου τους.

    Το music video μεταφέρει τη μαγεία της μουσικής και τη δυνατή χημεία των δύο κορυφαίων καλλιτεχνών, με φόντο τη σύμπραξή τους σε κάποιες από τις συναυλίες του «Eleftheros Tour», της μεγάλης και sold out φετινής περιοδείας του Κωνσταντίνου Αργυρού.

    Η περιοδεία έγραψε ιστορία στα ελληνικά συναυλιακά χρονικά, αποτελώντας μία μεγάλη και εντυπωσιακή παραγωγή που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων σε κάθε σταθμό της.

    Το «Ηλιοβασίλεμα», το οποίο περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

    Μεταξύ άλλων, το τραγούδι έχει γίνει τρεις φορές πλατινένιο στις ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς μέτρα πάνω από 7 εκατομμύρια streams, ενώ το lyric video του έχει περισσότερα από 13 εκατομμύρια views στο YouTube.

    Παράλληλα, το «Ηλιοβασίλεμα» βρίσκεται μία ανάσα πριν από την κορυφή, στο No. 2, στο Ελληνικό και στο Μικτό Airplay Chart των τραγουδιών με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

    Τη μουσική του «Ηλιοβασίλεμα» υπογράφουν οι Μάριος Ψιμόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός και OGE και τους στίχους ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light.

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light, δύο πρωτοπόροι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει δεκάδες τραγούδια – επιτυχίες και αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ένωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι ψυχής.

    Πλέον, κανένα «Ηλιοβασίλεμα» δεν θα είναι ξανά το ίδιο.

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow