ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ " ΟΡΕΙΒΑΤΕΙΝ " εξόρμηση στο Μαίναλον Όρος

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ " ΟΡΕΙΒΑΤΕΙΝ " εξόρμηση στο Μαίναλον Όρος

Η επαφή με τη φύση και τα βουνά

είναι ένα υγιές χόμπι που σας προσφέρει υπέροχες εικόνες. Εάν δεν έχετε περπατήσει στην φύση ακόμη, τώρα είναι η ώρα .... πάρε τη παρέα σου και πάμε να γνωρίσουμε μαζί ενα υπέροχο μερος το Μαίναλον Όρος με αφετηρια τη γραφική Βυτίνα..... Η διαδρομή  θα γίνει σε ένα τοπίο τεράστιου φυσικού κάλους, μέσα σε ένα τεράστιο ελατοδάσος και θα διασχίσουμε ποταμούς, πετρόκτιστες βρύσες, γεφύρια, παλιούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς, ράντζα με άλογα και πολλά ακόμη.. Σε καλούμε, λοιπόν, να γίνεις κομμάτι της παρέας μας και της φύσης!

Ελάχιστες θέσεις απομένουν για όσους επιθυμούν!!!! Για κρατήσεις καλέστε στο 693 158 2159 Καλλιμάνης Γεώργιος.
***ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
· Ημερομηνία διεξαγωγής: 20/11/2022
· Διαδρομή: Βυτίνα Αρκαδίας - Ελάτη Αρκαδίας
· Απόσταση: 9χλμ
· Ώρες πορείας: 3 ώρες (μαζί με στάσεις)
· Δυσκολία: 2/5 (ενδείκνυται για όλα τα επίπεδα πεζοπόρου με καλή φυσική κατάσταση)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Συγκέντρωση στην πλατεία Ανεμομύλου ώρα 06:30, απο εκεί θ αναχωρήσουμε για τη γραφική Βυτίνα όπου από εκει ξεκινά η πορεία μας στο μονοπάτι του Mainalon Trail προς την Ελάτη. Μετά από περίπου 3 ώρες, φτάνουμε στον προορισμό μας εκεί θα έχουμε το χρόνο να ξεκουραστούμε και να φάμε ενα ελαφρύ σνάκ. Στην συνέχεια επιστρέφουμε στην Βυτίνα περίπου στις 2:00 με ελεύθερο χρόνο να γευματίσουμε και να μοιραστούμε την εμπειρία μας, ώρα 4:30 αναχωρούμε απο τη Βυτίνα. Ώρα επιστροφής εως τις 7:00 το απόγευμα.
*Κόστος Συμμετοχής 15€
Στην τιμή περιλαμβάνεται η μετακίνηση μας με λεωφορείο και ο οδηγός μας κατα την πορεία μας στο Μαίναλον Όρος από την fkadventure !!!

top20 01

 
© 2022 TheWebRadio.gr