Πώς στολίζουν τα ζώδια;

    Πώς στολίζουν τα ζώδια;

     

    Πώς στολίζουν τα ζώδια;

    Κριός

    Ο Κριός θα ετοιμάσει σε χρόνο 0 τον στολισμό. Θα είναι πολύχρωμος και έντονος. Άντε και του χρόνου. Τώρα αν εσείς προσέξετε ότι τα στολίδια είναι σαν να τα πέταξε κάποιος ή ότι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Ο Κριός στόλισε. Έχει κι άλλα να κάνει, δεν θα ασχολείται όλη μέρα με τα στολίδια.

    Ταύρος

    Εδώ ο στολισμός μπορεί να γίνεται με δόσεις. Αρχικά θα βγάλει το δέντρο, θα πάει στην κουζίνα να ετοιμάσει κάποιο γλυκό -γιορτές έρχονται εξάλλου- . Mετά από δύο μέρες θα ξεχωρίσει τα στολίδια. Αργά, παιδιά, δεν μας κυνηγάει και κανένας. Μετά, θα φτιάξει στολίδια δικά του, βρώσιμα και σοκολατένια κατά προτίμηση, τα οποία θα τα τρώει από τα κλαδιά. Μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, δεν θα μείνει κανένα από αυτά, οπότε είναι προσωρινός στολισμός.

    Δίδυμοι

    Μην σας τύχει να βρεθείτε σε στολισμό Διδύμου για γιορτές. Η τηλεόραση είναι ανοιχτή και παίζει διαφημίσεις, από το laptop ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ κάνει live  από το Instagram για να δείξει στους followers του πώς στολίζει δέντρο. Παράλληλα, μιλάει στο τηλέφωνο με τους φίλους του εναλλάξ και μετά το live έχει προγραμματίσει να τους καλέσει έναν έναν μέσω messenger για να συζητήσουν για το στολισμό.

    Καρκίνος

    Θα μαζευτεί όλη η οικογένεια, τα ξαδέρφια, οι παππούδες, τα πεθερικά, – με μάσκες φέτος ή έστω με κλήση από το skype για να είναι όλοι παρόντες. Ταυτόχρονα θα ακούγεται από κάποιο υπολογιστή η ‘Άγια Νύχτα’.  Εννοείται ότι θα υπάρχει η φάτνη από κάτω και ψεύτικο χιόνι στα κλαδιά. Ο στολισμός θα θυμίζει ‘τις παλιές καλές εποχές’. Ο επονομαζόμενος αρχηγός της οικογένειας θα διευθύνει τη διαδικασία και θα τοποθετήσει το αστέρι στο τέλος.

    Λέων

    Ο στολισμός για το Λιοντάρι δεν είναι απλή υπόθεση. Θα φωταγωγήσει τη βεράντα, την κεντρική είσοδο του σπιτιού και το όνομα του στο κουδούνι, το οποίο φυσικά θα είναι γραμμένο και σε όλες τις μπάλες. Το χρυσό πρωταγωνιστεί στο στολισμό. Θα κάνει επαγγελματική  φωτογράφιση για κάποιο lifestyle περιοδικό και θα δώσει συμβουλές για το πώς να αναδείξετε την γοητεία σας εν μέσω των γιορτών. Κάτι απλό για φέτος, ελέω καραντίνας. Του χρόνου να δείτε τι έχει να γίνει.

    Παρθένος

    Κάνει γενική καθαριότητα. Σοβαρή όχι τα πάνω πάνω. Θα στρώσει τα χαλιά που στρώνονται μόνο στις γιορτές. Θα βγάλει όλα τα στολίδια. Κάνει ταξινόμηση ανά είδος και ανά χρώμα. Αφού τα εξετάσει προσεκτικά και τα ξεσκονίσει, αν κάτι δεν ταιριάζει, θα πωληθεί σε second hand bazaar -γιατί δεν είμαστε και τίποτα σπάταλοι- και θα αγοραστούν καινούρια σύμφωνα με την ταξινόμηση που τέθηκε.

    Ζυγός

    Θα ψάξει να βρει τα πιο κομψά στολίδια που ταιριάζουν με την διακόσμηση του σπιτιού αλλά και με την αισθητική του. Στο background θα παίζει Sinatra. Μαζί με το ταίρι του θα στολίζουν το δέντρο ενώ παράλληλα θα ανταλλάσσουν ματιές λατρείας. Το αποτέλεσμα θα θυμίζει κάποιο δέντρο του περιοδικού ή διάσημων σχεδιαστών.

    Σκορπιός

    Το δέντρο του Σκορπιού δεν μοιάζει με κανένα. Κυριαρχούν σκοτεινά χρώματα και όσο κοιτάς το δέντρο πιο προσεκτικά τόσο θα ανακαλύπτεις και στολίδια που εξαρχής δεν φαινόντουσαν. Δεν έχει γιρλάντες φέτος. Είναι τιμωρημένες γιατί πέρσι μπλέχτηκαν στα πόδια του/της και έπεσε ενώ στόλιζε. Ας καθίσουν μια χρονιά στις κούτες για να μάθουν. Εννοείται ότι δεν θα στολίσει κανένας άλλος που ζει στο ίδιο σπίτι. Είναι υπόθεση του Σκορπιού αποκλειστικά.

    Τοξότης

    Σε κάποια άλλη χρονιά ο Τοξότης μας θα έλειπε ταξίδι, δεν θα στόλιζε και θα τελείωνε εκεί η ιστορία. Τώρα όμως, θα στολίσει καράβι και όχι δέντρο για να του θυμίζει έστω κάτι από ταξίδι. Στην τηλεόραση θα παίζει βίντεο με Χριστούγεννα από όλο τον κόσμο για να έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται στο εξωτερικό. Μεγάλο πλήγμα για τον Τοξότη φέτος.

    Αιγόκερως

    Ο Αιγόκερως τηλεργάζεται, δεν έχει χρόνο για τέτοια, όμως επειδή είναι των παραδόσεων – και τι θα πουν οι γείτονες; εμείς δεν θα στολίσουμε φέτος; – μεταξύ δύο τηλεδιασκέψεων θα στήσει το δέντρο. Στα επόμενα διαλείμματα θα φροντίσει και τον στολισμό, ο οποίος θα θυμίζει κάτι από στατιστικό γράφημα. Τα στολίδια θα είναι μίνιμαλ και ενδεχομένως όχι και τόσο χαρούμενα.

    Υδροχόος

    Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα μοιάζουν με τα άλλα. Εξάλλου δεν είναι κοινός θνητός ο Υδροχόος να στολίζει όπως η πλέμπα. Έχει παραγγείλει έναν εκπληκτικό μηχανισμό που συνδέεται με το κινητό του και από κει θα δίνει εντολή για το πότε να ανάψουν τα φωτάκια. Παράλληλα, έχει οργανώσει κίνημα υποστήριξης άπορων οικογενειών  μέσα από την πώληση στολιδιών φιλικών προς το περιβάλλον. Μην τον βλέπετε έτσι σνομπ, νοιάζεται για την ανθρωπότητα και φροντίζει για αυτό.

    Ιχθείς

    Δεν θυμάται που έχει αποθηκεύσει τα στολίδια. Θα αναβάλλει για λίγο το στολισμό μέχρι να θυμηθεί. Εξάλλου υπάρχει περιθώριο, είναι μόλις 20 Δεκεμβρίου. Έχει μέρες ακόμη. Θα ονειροπολεί για μέρες τον ιδανικό στολισμό που όμοιος του δεν υπάρχει. Θα σκρολάρει ατελείωτα στα social για έμπνευση αν και αυτό που έχει δημιουργήσει στο μυαλό του δεν συγκρίνεται με κανένα στολισμό. Τελικά, θα στολίσει την Πρωτοχρονιά και φήμες λένε ότι ξεστολίζει το Πάσχα.

    πηγή https://astroteam.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow