«ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» από τους «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας

    «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» από τους «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας

     Η θεατρική ομάδα «ερασιΤΕΧΝΕΣ»  Αμαλιάδας

    παρουσιάζει το κλασσικό έργο «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» του Θερβάντες. Ένα έργο που διασκευάστηκε από τον γνωστό Ηθοποιό- Σκηνοθέτη και συγγραφέα Γιάννη Καλατζόπουλου. Η διασκευή έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν ευχάριστα μικροί και μεγάλοι.

    Ένα έργο από 25 ηθοποιούς με γέλιο, χορό, τραγούδια , υπέροχα κουστούμια, αλλά και πολύ βαθιά νοήματα για τις αξίες της ζωής , που σήμερα αναζητούμε όλοι για μια επανεκκίνηση της κοινωνίας μας.

     

    Ο μυθικός ήρωας Δον Κιχώτης και ο πιστός του σύντροφος Σαντσο Παντσα ξεκινούν ένα αγώνα για να αλλάξουν τον κόσμο, για να πολεμήσουν την αδικία και τον κόσμο του συμφέροντος και να ξαναφέρουν πίσω την αγάπη την αδελφοσύνη και της ελευθερία του πνεύματος.

     

    Και μείς σαν ερασιΤΕΧΝΕΣ όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές Ένα μέρος των εισπράξεων μας από την μικρή οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί για την «Κουζίνα του δρόμου» «Ο άλλος πολίτης» που μαγειρεύει για αστέγους και κοινωνικά πάσχοντες .

    Την Διασκευή του έργου έχει κάνει ο Γνωστός Σκηνοθέτης- Ηθοποιός- Συγγραφέας Γιαννης Καλατζόπουλος, που θα παρευρεθεί και θα τιμηθεί την Κυριακή στην πρωινή παράσταση 11-12.30

     Παράσταση γίνεται σε συν διοργάνωση με την Περιφέρεια   Δυτ. Ελλάδας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας και την στήριξη του Δήμου Ήλιδας

    Μέρος των χρημάτων από την οικονομική ενίσχυση με τρόφιμα  θα δοθεί στην Κουζίνα του δρόμου «ο άλλος άνθρωπος» για να κάνουμε πράξη σαν ομάδα άλλη μια φορά τα μηνύματα του εθελοντισμού και της στήριξης του συνάνθρωπου.

    πηγή https://www.patrisnews.com/

     
     
    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow