Αναστάσιος Ράμμος: Το music video για το νέο single «Της Κόλασης Φωτιά»

    Αναστάσιος Ράμμος: Το music video για το νέο single «Της Κόλασης Φωτιά»

    Το music video για το νέο single του Αναστάσιου Ράμμου

    αποτυπώνει με ευρηματικό τρόπο τα δύο πρόσωπα του έρωτα.

    Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο ως ερμηνευτής όσο και ως δημιουργός, παρουσιάζει με music video το νέο single «Της Κόλασης Φωτιά».

    Σε μουσική και στίχους της δημιουργικής ομάδας των Arcade, μέλος της οποίας είναι και ο Αναστάσιος Ράμμος, το «Της Κόλασης Φωτιά» είναι ένα δυναμικό τραγούδι με ροκ στοιχεία, που κεντρίζει από το πρώτο άκουσμα.

    Πάντα ευρηματικός και ανατρεπτικός, ο Αναστάσιος Ράμμος μας μεταφέρει μέσα από το video του τραγουδιού, το οποίο σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis, τα δύο πρόσωπα του έρωτα που μπορεί να οδηγήσει κάποιον από την απόλυτη χαρά στην απόλυτη καταστροφή.

    “Είσαι της κόλασης φωτιά / Ή το νερό το άγιο / Είσαι το χθες που με πονά / Ή ένα καλύτερο αύριο / Είσαι της κόλασης φωτιά / Ή το νερό το άγιο / Είσαι το χθες που με πονά / Πες μου τι είσαι τελικά”

    Το τραγούδι «Της Κόλασης Φωτιά» περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «20 Γραμμάρια Και Ένα», το πρώτο της καριέρας του Αναστάσιου Ράμμου, που κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισε και αγάπησε αμέσως το κοινό.

    Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής.

    Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Αναστάσιος Ράμμος συνεχίζει τις live εμφανίσεις του στο «Fever» δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.  Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας κάνει σόλο εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, όπως κάθε Πέμπτη στο «Brockolo» της Θεσσαλονίκης, που στέφονται με απόλυτη επιτυχία.

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow