Η τουαλέτα του μέλλοντος: Διαθέτει ηχεία, θερμαινόμενο κάθισμα και φωτορυθμικά

    Η τουαλέτα του μέλλοντος: Διαθέτει ηχεία, θερμαινόμενο κάθισμα και φωτορυθμικά

    Κάποιος όμως θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη

    για να την αποκτήσει

    Οι «έξυπνες» λύσεις έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια αισθητή τη παρουσία τους, επηρεάζοντας τα πάντα, από τα αυτοκίνητά μας, τα ψυγεία μας, ακόμη και τα πλυντήρια μας.

    Από σήμερα, μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας ακόμη και μια έξυπνη τουαλέτα, με Alexa, LED φωτισμό διάθεσης και ηχείο, αν έχετε περίπου 10.000 ευρώ στη διάθεσή σας, όπως γράφει η Daily Mail.

    Η «έξυπνη τουαλέτα» Numi 2.0 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Λας Βέγκας το 2019, αλλά τώρα έχει αρχίσει να πωλείται. Διαθέτει πολυτελές θερμαινόμενο κάθισμα, αυτόματο καζανάκι και άνοιγμα και κλείσιμο του καπακιού χωρίς χέρια, καθώς και στεγνωτήρα αέρα για τον πισινό σας.

    Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth με την εφαρμογή Kohler Konnect για να χρησιμοποιήσουν τις επιλογές ήχου surround, ενώ όλες οι άλλες λειτουργίες ελέγχονται από ένα τηλεχειριστήριο.

    Η τουαλέτα περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο μπιντέ που μπορεί να ρυθμιστεί ως προς τη θερμοκρασία, τη θέση και την πίεση. Πολλά από τα χαρακτηριστικά της τουαλέτας επικεντρώνονται επίσης στο να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή.

    Αλλά αυτή η «έξυπνη τουαλέτα» έρχεται σε ένα βαρύ τίμημα κοστίζει περίπου 10.000 ευρώ.

    Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη «έξυπνη τουαλέτα» που εντυπωσιάζει, με κάποιες από αυτές να είναι σε θέση να ανιχνεύουν ακόμη και διάφορες ασθένειες στα κόπρανα και τα ούρα.

    πηγή https://www.iliakanea.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow