Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23 έως 29 Ιανουαρίου 2023)

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23 έως 29 Ιανουαρίου 2023)

    Πώς θα είναι η εβδομάδα σου;

    Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου.

    Κριός
    Οι ανάσες στην επικοινωνία σου έχουν μειώσει σημαντικά το άγχος κι έτσι μπορείς να αντιμετωπίσεις τις υποθέσεις σου, αλλά και να προωθήσεις τα σχέδια σου με μεγαλύτερη ευκολία. Οι ταχύτητες στα εργασιακά αυξάνονται για αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο οργανωμένα. Νέες ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να προχωρήσεις μπροστά μπορεί να κρύβονται εκεί που δεν το περιμένεις, για αυτό καλό θα ήταν να μην παραβλέπεις πιθανώς ασήμαντες λεπτομέρειες. Η επικοινωνιακή σου διάθεση βελτιώνει τη σχέση με τον αγαπημένο σου καθώς έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις μαζί του ανοιχτά τα όσα νιώθεις να δημιουργούν σύννεφα κατά καιρούς στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πιθανά συνδέεται με τον επαγγελματικό σου περίγυρο και να το κατακτήσεις με σχετική ευκολία.

    Ταύρος
    Ο επαγγελματικός σου τομέας βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο σου και το μυαλό σου δεν σταματά να αναζητά νέες ιδέες και τρόπους βελτίωσης. Ο Ερμής βοηθά να ανοίξεις νέους ορίζοντες και να ενισχύσεις την κοινωνικότητα σου, ένα κομμάτι σημαντικό για την εξέλιξη σου. Κύριος στόχους είναι το πως θα εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα έτσι ώστε να καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου παλιά βάρη. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα, καθώς έχεις τη διάθεση να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και μην αδικείς ανθρώπους που θέλουν να σε πλησιάσουν.

    Δίδυμοι
    Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζονται, καθώς θέλεις να διατηρήσεις τη χαλαρότητα και την ηρεμία που σου παρέχει ασφάλεια. Οι δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος αρχίζουν να ξεθωριάζουν κάνοντας χώρο σε ευχάριστες σκέψεις και σχέδια. Αν και οι εργασιακές υποθέσεις σου δεν βρίσκονται στο επίκεντρο σου θα υπάρξουν στιγμές που θα σε απασχολήσουν, καθώς κάποιες εκκρεμότητες ήρθε η ώρα να διευθετηθούν. Ζεστό και ρομαντικό παραμένει το κλίμα και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περνάτε αρκετό χρόνο μαζί και προς τα τέλη της εβδομάδας φαίνεται ο ένας να αφουγκράζεται καλύτερα τις ανάγκες του άλλου. Εάν είσαι μόνη, γλυκόπικρες αναμνήσεις του παρελθόντος δημιουργούν μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου όμως μια φωνούλα μέσα σου, σου επιβεβαιώνει πως έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

    Καρκίνος
    Ιδιαίτερα επικοινωνιακές προβλέπονται οι μέρες αυτής της εβδομάδας κι εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να αναζητήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που έχεις να συναναστραφείς καιρό. Το χαλαρό κλίμα συνεχίζεται και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να απολαύσεις κάθε λεπτό. Προς το τέλος της εβδομάδας αρχίζεις δειλά δειλά να σκέφτεσαι το μέλλον και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Η διάθεση σου παραμένει δραστήρια και αισιόδοξη οπότε εστιάζεις μόνο στα θετικά και εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό και το ένστικτο σου. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, κάντε πράγματα μαζί και βρείτε νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα βελτιώσουν το επίπεδο της καθημερινότητας σας το επόμενο διάστημα. Εάν είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία σου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και να σε συνεπαίρνει.

    Λέων
    Αυτήν τη βδομάδα μπαίνουν σε προτεραιότητα οι σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως με αυτούς που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου. Έχεις περισσότερη διάθεση να τους αφιερώσεις χρόνο και να τους δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες σταδιακά ανεβάζουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας κι αυτό δεν φαίνεται να σε δυσαρεστεί ιδιαίτερα, καθώς στόχος σου είναι η επιτυχία, οι αλλαγές και οι βελτιώσεις. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται σε αυτά που θέλεις να πεις στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, οι γνωριμίες που θα προκύψουν στο άμεσο διάστημα έχουν ενδιαφέρον και σε βάζουν στη διαδικασία διαγραφής του παρελθόντος.

    Παρθένος
    Οι διελεύσεις της εβδομάδας και οι ενέργειες της σε γεμίζουν ενέργεια, δύναμη και ενισχύουν τις μπαταρίες αλλά και την αυτοπεποίθηση σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση στα εργασιακά, όμως μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα που πιθανά να κρύβουν κάποιες μικρές παγίδες. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου και να σε βάλουν στη διαδικασία να ονειρεύεσαι.

    Ζυγός
    Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεση σου είναι να συνεχίζεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στα εργασιακά, θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες και να δεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν την προσοχή σου, καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, προκειμένου να σου παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται, όμως είσαι σε θέση να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου.

    Σκορπιός
    Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς παραμένεις στη διάθεση αναζήτησης του βαθύτερου εαυτού και των πραγματικών αναγκών σου. Στη συνέχεια και όσο η εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της οι υποχρεώσεις σου σταδιακά αυξάνονται και φαίνεται να είσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση, κυρίως στα εργασιακά. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους, απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις που δεν είναι και τόσο δικές σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και απόλαυσε τα δώρα που σου ετοιμάζει.

    Τοξότης
    Η ανάγκη σου για απόδραση και για συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα που δεν πρόλαβες ή δεν μπορούσες με τις αυξημένες υποχρεώσεις σου να συναντήσεις και να επικοινωνήσεις μεγαλώνει. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας οφείλετε στις μελλοντικές σκέψεις και τις στρατηγικές που καταστρώνεις. Στη συνέχεια όμως ανακτάς και πάλι τον έλεγχο και αναλαμβάνεις ενεργά δράση. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφο σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείριση του. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά προκύψει μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες σου φαίνεται να σε μαγεύει.

    Αιγόκερος
    Σπίτι και οικογένεια αυτήν τη βδομάδα χρειάζονται το ενδιαφέρον σου και επιβάλλεται να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και σου δημιουργούν ενοχές. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου αυτήν τη βδομάδα. Κάποια θέματα όμως απαιτούν την προσοχή σου. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του προκειμένου να αποφευχθούν παράπονα και γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

    Υδροχόος
    Τις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις των υποθέσεων σου φρόντισε να τις μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας που θα είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη. Μην επιτρέψεις στις ανησυχίες ή τις ανασφάλειες σου να ανατρέψουν τα επαγγελματικά σχέδια σου. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά και θα δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τρίτα πρόσωπα, έστω κι αν πρόκειται για αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί και συζητήστε τα όσα από κοινού σας απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνιση του και να σε ταράξει ευχάριστα.

    Ιχθείς
    Ευχάριστη και δημιουργική προβλέπεται η εβδομάδα για σένα καθώς το κλίμα γύρω σου είναι ευνοϊκό για τις επιδιώξεις σου. Άδραξε κάθε ευκαιρία που προέρχεται μέσα από την αυξημένη σου κοινωνικότητα. Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά σε ξαφνιάζει ευχάριστα και μεγαλώνει το πνεύμα της ομαδικότητας που αποδίδει καλύτερα. Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, για αυτό περάστε αρκετό χρόνο μαζί και μιλήστε για τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Εσύ που είσαι μόνη, οι όψεις της Αφροδίτης σε εκπλήσσουν ευχάριστα αυτήν τη βδομάδα και φέρνουν στον δρόμο σου νέες ευκαιρίες, περιπέτειες και εμπειρίες.

    πηγή https://www.tlife.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow