Οι 3 συζητήσεις- ταμπού που πρέπει να γίνονται στην αρχή της σχέσης

    Οι 3 συζητήσεις- ταμπού που πρέπει να γίνονται στην αρχή της σχέσης

    Πρέπει να τις κάνετε από νωρίς, για να ξέρετε αν θα έχετε μέλλον

    Ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν ξεκινά μία σχέση, έχουμε αυτή την τάση να δείχνουμε τον πιο cool εαυτό μας και να φιλτράρουμε τις σκέψεις μας. Και ενώ είναι φυσιολογικό, συνήθως δημιουργεί προβλήματα.

    Διότι, όσο εσύ προσπαθείς να είσαι ο πιο cool εαυτός σου, η σχέση προχωρά αλλά δεν ξέρεις αν είναι σχέση ή αν έχετε κοινές πεποιθήσεις σε πολύ βασικά θέματα. Και όλα αυτά είναι που θα δείξουν αν υπάρχει μέλλον ή αν έχεις κάνει καλή επιλογή. Ποια είναι λοιπόν αυτά που πρέπει να συζητάμε, κι ας μάς τρομάζουν;

    Πολιτικά και θρησκευτικά πιστεύω 

    Μπορεί στον εργασιακό χώρο να μην επιτρέπεται να μιλάς για τέτοια θέματα, αλλά και να μην κρίνεσαι βάσει αυτών, αλλά στις σχέσεις είναι το Α και το Ω. Δεν λέμε ότι είναι απαραίτητο να συμφωνείτε 100%, αλλά να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση. Και αν νομίζεις ότι δεν είναι πρόβλημα στην αρχή, κάνει λίγη υπομονή.

    Τελικά τι είμαστε;

    Το μεγαλύτερο ταμπού στα καινούρια ζευγάρια είναι να πουν αν είναι μαζί αποκλειστικά ή όχι. Από τη μία, είναι λίγο εφηβικό το να ρωτάς τον άλλον αν τα έχετε αλλά από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος να μην είστε στην ίδια σελίδα και να μην το ξέρεις. Είναι οκ να θες αποκλειστικότητα και να το επικοινωνείς. Αυτό που δεν είναι οκ είναι να είσαι στο σκοτάδι και να υποθέτεις.

    Οι ατέλειες και τα λάθη σου

    Αυτό ακυρώνει εντελώς την cool πλευρά για την οποία συζητούσαμε. Η εμπειρία όμως θα σου έχει μάθει ότι οι ουσιαστικές σχέσεις ξεκινούν όταν εκτίθεσαι και αφήνεις να φανούν και οι δύσκολες πλευρές σου. Όταν σταματάς να υπερπροσπαθείς ή κρύβεις τον πραγματικό σου εαυτό και ο άλλος μένει, σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο.

    Πηγή: Jenny.gr

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow