Ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Να Ξαναμετρήσω»

    Ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Να Ξαναμετρήσω»

    Ο Αντώνης Ρέμος πρωταγωνιστεί σε ακόμα

    μία μουσική έκπληξη με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Να Ξαναμετρήσω».

    Πρόκειται για μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία ο Αντώνης Ρέμος συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη.

    Στο «Να Ξαναμετρήσω» ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική, τόσο ως δημιουργός όσο και ως ερμηνευτής.

    Ταυτόχρονα συναντά, για ακόμα μία φορά, τον Νίκο Μωραΐτη, έναν από τους σπουδαιότερους στιχουργούς της γενιάς του, με τον οποίο έχει συμπράξει σε μεγάλες επιτυχίες.

    Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο Γιώργος Κυβέλλος.

    Παράλληλα με την κυκλοφορία του «Να Ξαναμετρήσω», το οποίο συνοδεύεται από lyric video, στη δημοσιότητα έρχεται ένα backstage video από το στούντιο ηχογράφησης.

    Ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Νίκος Μωραΐτης μοιράζονται με το κοινό μέσα από το βίντεο στιγμές από τη μαγεία της δημιουργίας του «Να Ξαναμετρήσω».

    Το «Να Ξαναμετρήσω», ακόμα ένα τραγούδι ψυχής από τον Αντώνη Ρέμο, έχει ήδη γοητεύσει το κοινό, καθώς ο αγαπημένος καλλιτέχνης το ερμηνεύει στις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Nox» με την Καίτη Γαρμπή.

    «Να ξαναμετρήσω / Απ’ το ένα τη ζωή μου / Μα όπου κι αν κοιτάξω / Τα μάτια σου είναι η φυλακή μου / Να ξαναμετρήσω / Μα είναι αβάσταχτο για μένα / Κι αν τα χείλη κλείσω / Η καρδιά φωνάζει εσένα»

    Το νέο τραγούδι του Αντώμνη Ρέμου με τίτλο «Να Ξαναμετρήσω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

    Δείτε τους στίχους του «Να Ξαναμετρήσω» εδώ

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow