Αγίου Βαλεντίνου: Ζωολογικός κήπος σου επιτρέπει να δώσεις το όνομα του πρώην σου σε κατσαρίδα

  Αγίου Βαλεντίνου: Ζωολογικός κήπος σου επιτρέπει να δώσεις το όνομα του πρώην σου σε κατσαρίδα

  Πρόκειται για το «Cry Me a Cockroach»,

  όπως ονομάζεται η πρωτοβουλία που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ζωολογικός κήπος

  Ηγιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αφορά κυρίως ερωτευμένους, αλλά ο ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο έχει τη δική του παράδοση: Δίνει μια ευκαιρία στους χωρισμένους να στείλουν ένα «μήνυμα» στους πρώην συντρόφους τους, με μια κατσαρίδα.

  Έναντι 10 δολαρίων, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δώσει το όνομα του πρώην συντρόφου του σε μια κατσαρίδα. Και στη συνέχεια, αυτή γίνεται «γεύμα» για ένα από τα ζώα που φιλοξενούνται εκεί.

   

  Πρόκειται για το «Cry Me a Cockroach», όπως ονομάζεται η πρωτοβουλία που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ζωολογικός κήπος, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για την υποστήριξη του οράματος του ζωολογικού κήπου και τη διασφάλιση ενός μέλλοντος για τα άγρια ζώα, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του.

   

   

  Όσοι δεν επιθυμούν να στείλουν αυτό το «μήνυμα» στον πρώην σύντροφο χρησιμοποιώντας μια κατσαρίδα, έχουν και εναλλακτικές.

  Έναντι 5 δολαρίων μπορούν να επιλέξουν ένα λαχανικό, ενώ ένα τρωκτικό θα τους κοστίσει 25 δολάρια. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό θα πάρει το όνομα του πρώην και στη συνέχεια θα γίνει γεύμα ζώου.

  Όλοι οι δωρητές λαμβάνουν μια ψηφιακή κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία αν θέλουν μπορούν να στείλουν στον πρώην τους, για να τον ενημερώσουν ότι το όνομά του δόθηκε σε κατσαρίδα- ή λαχανικό, τρωκτικό- που στη συνέχεια φαγώθηκε από ένα ζώο.

  Αν κάποιος θέλει να κάνει ακόμη πιο σαφές το μήνυμα, μπορούν να στείλουν και ένα βίντεο στον πρώην σύντροφο, που θα δείχνει τη στιγμή που ένα ζώο θα τρώει την κατσαρίδα. Αυτή η επιλογή κοστίζει 150 δολάρια.

  Αυτή η ιδιαίτερη ιδέα του ζωολογικού κήπου έχει μεγάλη απήχηση. Πέρυσι έγιναν περισσότερες από 8.000 δωρεές, από 30 χώρες. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε τροχιά για να ξεπεράσουμε το περσινό ρεκόρ», δήλωσε ο Κάιλ Πέρεζ, διευθυντής επικοινωνίας του ζωολογικού κήπου.

  πηγή https://www.neolaia.gr/

  01.jpg
  123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
  024.jpg
  Shadow
  exper1t.jpeg
  exper1t.jpeg
  Shadow
  tsioris.jpeg
  tsioris.jpeg
  Shadow