Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να χωρίσουν τις επόμενες ημέρες

    Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να χωρίσουν τις επόμενες ημέρες

    Να θυμάστε πως ό,τι γίνεται είναι για καλό.

    H μετακίνηση του Κρόνου από τον Υδροχόο στους Ιχθύς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και μας μαθαίνει πώς να ζούμε πιο συνειδητά, χωρίς να «κολλάμε» στο παρελθόν.

    Τα προσωπικά ορισμένων ζωδίων θα εξελιχθούν πολύ θετικά τις επόμενες ημέρες, ενώ άλλων όχι. Τα πιο τυχερά ζώδια του Μαρτίου έχουν ήδη νιώσει την εύνοια των πλανητών, ποια όμως είναι εκείνα που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν προς το χειρότερο;

    Kριός 

     

    Γνωρίζετε και εσείς πως θα έπρεπε ήδη να έχετε χωρίσει. Μένοντας σε μία σχέση που σας κάνει δυστυχισμένες, απλώς διαιωνίζετε το πρόβλημα. Ο Κρόνος από τους Ιχθύς φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που κρατούσατε καλά κρυμμένα, επίτηδες. Ωστόσο, είναι καλύτερα να τα εκφράσετε, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να προχωρήσετε παρακάτω. Διαφορετικά, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο επώδυνα.

    Καρκίνος

    O φόβος του «τι θα γίνει μετά» σας κρατά σε μία σχέση χωρίς κατανόηση, ίσως και χωρίς σεβασμό. Ήδη έχετε αφιερώσει πάρα πολύ από τον χρόνο σας σε αυτή, φροντίζοντας το άλλο μέλος και όχι τον εαυτό σας. Αν τα δεδομένα αλλάξουν, τότε ναι, συνεχίστε, διαφορετικά σκεφτείτε τον εαυτό σας και προχωρήστε μπροστά – ακόμα και μόνες.

    Αιγόκερως

    Aυτός ο μήνας θα είναι δύσκολος, αλλά θα σας ωθήσει σε λήψη αποφάσεων για τη ζωή σας. Πρέπει να θυμάστε πως οι επιλογές σας θα έχουν ως αποτέλεσμα αλλαγές που ίσως σας ξεβολεύουν, αλλά θα καταφέρετε να καταλάβετε τι σας κάνει χαρούμενες. Ναι, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν αλλαγές στη σχέση σας, ακόμη και χωρισμός.

    Πηγή: marieclaire.gr

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow