Οι 6 νέες τάσεις στο dating που μάλλον ακολουθείς και δεν το ξέρεις

    Οι 6 νέες τάσεις στο dating που μάλλον ακολουθείς και δεν το ξέρεις

    Οι 6 τάσεις που πιθανώς ακολουθούμε ήδη και δεν το ξέραμε

    Στην αρχή κάθε χρόνου, κάνουμε μία αποτίμηση της χρονιάς και ενημερωνόμαστε για τις τάσεις που καταφτάνουν. Αφού έμαθες για το τι θα επικρατήσει στη μόδα, την ομορφιά και το wellness, ώρα να ανακαλύψουμε τις 6 τάσεις που έρχονται αυτή τη χρονιά στο dating, αλλά το πιθανότερο είναι ότι, άθελά σου, τις έχεις ήδη υιοθετήσει. Και είναι όλες για καλό.

    Νηφάλιο dating

    Μπορεί να ήπιαμε τα κοκτειλάκια μας στην καραντίνα, αλλά δεν ήταν και απαραίτητο όταν μιλούσαμε μέσω dating apps. Αυτή η συνήθεια άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τις ερωτικές εξόδους και είναι τελικά πιο πιθανό να πάμε για φαγητό ή καφέ. Ό,τι πρέπει, ειδικά αν είσαι σε φάση που θέλεις να περιορίσεις το αλκοόλ.

    Οι διστακτικοί

    Η πανδημία έφερε τεράστιες αλλαγές στη ζωή μας και μία εξ αυτών είναι ο φόβος για το(ν) άγνωστο. Ένα μεγάλο ποσοστό των singles διστάζει ή αδιαφορεί για τις σχέσεις επειδή δεν νιώθει γενική ασφάλεια και αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει και το 2022. Ο καθένας ακολουθεί τους δικούς του χρόνους και δεν υπάρχει λόγος να πιέζουμε τους εαυτούς μας.

    Εφαρμογές για όλες τις ηλικίες

    Τα dating apps δεν απευθύνονται μόνο σε όσους διανύουν τη δεκαετία των 20 και ήρθε η ώρα να το καταλάβουμε. Μπορείς να είσαι 30,40, 50 και βάλε και να αναζητάς τον μεγάλο έρωτα. Οι εφαρμογές Silver Singles, OurTime και SeniorMarch δείχνουν ότι το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ηλικιών έχει επεκταθεί.

    Περήφανοι singles

    Αν και το να είσαι single, είναι το αντίθετο του dating, στην πραγματικότητα σημαίνει ένα πράγμα. Ότι η πανδημία δημιούργησε νέα δεδομένα στον τρόπο που σκεφτόμαστε για τις σχέσεις και δεν είμαστε να διατεθειμένοι να κάνουμε κάτι με τον οποιονδήποτε. Θέλουμε να βρούμε έναν σύντροφο που να είναι ιδιαίτερος, να επικοινωνούμε βαθιά και να ταιριάζουμε σε πολλά επίπεδα. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε singles για πολύ καιρό.

    Ναι στη συναισθηματική νοημοσύνη

    Αν και θεωρώ αυτονόητο ότι η προσωπικότητα και η συναισθηματική νοημοσύνη υπερτερούν της ωραίας εμφάνισης, φέτος καταλάβαμε όλοι ότι το σημαντικότερο όλων είναι το να είσαι ανοιχτόμυαλος, να αποδέχεσαι τον άλλον για αυτό που είναι και να ξέρεις να επικοινωνείς. Κοινώς, το dating απέκτησε περισσότερη ουσία.

    Το αργό dating

    Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες στο πόσο γρήγορα θα βγεις ή θα κάνεις σεξ με κάποιον που σου αρέσει, αλλά ο φόβος της πανδημίας μας δημιούργησε ένα άγχος και μας οδήγησε στο να δίνουμε περισσότερο χρόνο στις νέες γνωριμίες, πράγμα που το λες απόλυτα λογικό. Το casual sex υπάρχει αλλά δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλους, ειδικά σε εποχή πανδημίας.

    Πηγή: Jenny.gr

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow