Τι δεν πρέπει, ποτέ να ρωτήσεις τα 12 ζώδια!

    Τι δεν πρέπει, ποτέ να ρωτήσεις τα 12 ζώδια!

    Όλοι μας έχουμε τις αδύναμες στιγμές και τις παραξενιές μας.

    Προσπαθούμε να κρατήσουμε πάντα κάτι για τον εαυτό μας. Μέσα μας βαθιά. Εκεί στον εσωτερικό μας κόσμο, που δεν θέλουμε να τον παραβιάσει κανείς. Είναι δικός μας. Μας ανήκει. Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις όμως, που ενοχλούν τα ζώδια και δεν πρέπει να τα ρωτήσεις γιατί αισθάνονται άβολα. Όχι μόνο σε τι θα απαντήσουν, αλλά μάλιστα το θεωρούν και άπρεπο να τα ρωτάμε κάτι τέτοιο. Μαθέ τι θα πρέπει να αποφύγεις, τι να μην ρωτήσεις ποτέ τα 12 ζώδια, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

    Διάβασε ποια ερώτηση να μην κάνεις ποτέ σε ένα ζώδιο και γιατί:

    ΚΡΙΟΣ

    Ποσό καιρό έχεις να πας στο γυμναστήριο; Μια ερώτηση λάθος που πραγματικά θα σκοτώσει τον Κριό. Σε μόνιμη κατάσταση ανασφάλειας είναι με τον σώμα το, άρα για να τον ρωτάς, κάτι αρνητικό βλέπεις. Πιστεύει πολύ στο σώμα του και νιώθει ότι είναι σε καλή φόρμα. Όποτε η ερώτηση αυτή είναι εκτός. Μόλις σε μίσησε και δεν το κατάλαβες. 

    ΤΑΥΡΟΣ

    Γιατί δεν έχεις παντρευτεί ακόμα; Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που αναζητά την  σταθερότητα μέσα σε μια σχέση και μια ερώτηση του τύπου γάμος, πραγματικά τον λυγίζει. Γιατί θα μπει σε σκέψεις ότι κάτι δεν πάει καλά με την σχέση του ή αν δεν έχει και όλα αυτά που φαίνονται είναι επιφανειακά. Ξέρει  αυτός  ποτέ θα φτάσει τη σχέση του σε γάμο, δεν είναι ανάγκη να του το τονίσεις.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Μήπως χρειάζεσαι ένα χέρι βοήθειας; Ο Δίδυμος έχει γενικά την τάση να τα κάνει όλα μονός του και να ελέγχει τις καταστάσεις (διαθέτει μυαλό και νιώθει ότι έχει IQ Αϊνστάιν)  έτσι όπως αυτός ξέρει και γνωρίζει. Εάν κάποιος άλλος μπλεχτεί στα πόδια του, τότε αποσυντονίζεται. Η ερώτηση αυτή είναι ότι χειρότερο για τον Δίδυμο.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Αυτό το διάστημα έχεις σοβαρή σχέση; Ένας τύπος σαν τον Καρκίνο που βάζει πάνω  από  όλα μια σχέση σοβαρή, η ερώτηση αυτή λειτούργει σαν ένα καρφί στην κάρδια του. Θα νιώσει ότι είναι αδύναμος για σχέση σοβαρή και θα κυριευθεί  από τις ανασφάλειες του. Με μια τέτοια ερώτηση, πέφτει σε κατάθλιψη αφού πρώτα σε κοιτάξει άγρια (δολοφονικό βλέμμα), όποτε απόφυγε τέτοιου είδους ερωτήσεις αν θες να τα πάτε καλά.

    ΛΕΩΝ

    Έχεις καλή θέση στη δουλειά σου;  Ότι χειρότερο να κάνεις μια τέτοια ερώτηση σε ένα Λέοντα, που στο θέμα εργασίας έχει πάντα το πάνω  χέρι. Ηγείται πραγματικά στη δουλειά του και θέλει να έχει θέση αφεντικού και να δίνει αυτός  τις εντολές. Η ερώτηση αυτή είναι μέγιστη αμφισβήτηση στα ιεραρχικά του πιστεύω. Την έβαψες.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Από πότε έχεις να καθαρίσεις το σπίτι σου; Αν δεν θες να σου έρθει κάτι στο κεφάλι, απέφυγε αυτή την ερώτηση προς ένα Παρθένο, που βάζει πάνω από όλα την τάξη και την οργάνωση. Πιστεύει ότι είναι τέλειος σε αυτό το θέμα και μια τέτοια ερώτηση, τον ρίχνει αρκετά. Γι α αυτόν σημασία έχει τα πάντα να είναι στην εντέλεια.

    ΖΥΓΟΣ

    Έκανες botox; Άλλαξες κάτι  επάνω σου; Ένα θέμα που απασχολεί πολύ τον Ζυγό, είναι η εξωτερική του εμφάνιση που υπηρετεί πιστά και προσπαθεί να φτάσει τον εαυτό του σε ένα σημείο που θα τον ικανοποιήσει αρκετά. Το είδωλο του. Στην ερώτηση αυτή θα νιώσει μάλλον  μειωμένος, γιατί δεν θέλει  να φαίνεται η αλλαγή  και η προσπάθεια που κάνει στον τομέα της ομορφιάς του. Η ομορφιά για τον Ζυγό είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Από πότε έχεις να κάνεις sex; Καλύτερα να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις τέτοια ερώτηση στον καυτό και ερωτικό Σκορπιό, γιατί θα βρεις σίγουρα τις πόρτες του κλειστές.  Ένας ερωτικός τύπος σαν αυτόν, είναι συνέχεια στις επάλξεις της ερωτικής ζωής και νιώθει ότι παίρνει την ρεβάνς στο τομέα αυτό. Μια εντελώς  άκυρη ερώτηση, που το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον τρελάνει.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Τελικά σου έδωσαν άδεια το καλοκαίρι; Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που λατρεύει να κάνει συνέχεια ταξίδια. Και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Με την πρώτη ευκαιρία αναζητά την φυγή του. Όποτε μια ερώτηση αυτού του τύπου, το κάνει να νιώθει ότι έμεινε σε στασιμότητα στο θέμα του αυτό. Του πατάς τον κάλλο.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Πήρες τελικά εκείνη την προαγωγή που λέγαμε; Ο Αιγόκερως ένα ζώδιο που βάζει πάνω από όλα και όλους την επαγγελματική του καταξίωση, στην ερώτηση αυτή θα τον βρεις τελείως αρνητικό και έτοιμο σε θέση μάχης.  Έχει θέμα μεγάλο με την επαγγελματική του άνοδο και μην του μειώσεις τις ικανότητες του στο τομέα που λατρεύει πιστά.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Έσωσες τον κόσμο τελικά; Μια ερώτηση λανθασμένη, που  φυσικά για ένα άτομο σαν τον Υδροχόο που βάζει την ελευθερία και την σωτηρία του κόσμου, στην πρώτη του επιλογή, τότε πραγματικά τον κάνεις να γίνεται τούρκος. Ξέρει πολύ καλά τι θα κάνει με το θέμα αυτό και μην ειρωνευτείς ποτέ μα ποτέ τα όνειρα του.

    ΙΧΘΥΣ

    Εσύ δεν είπες ότι θα πας Μύκονο; Ωχ, τον μυρίστηκες ότι είπε ένα μικρό ψέμα. Ο Ιχθύς καμιά φορά θα πει μικρά ψεματάκια (όχι κάτι σοβαρό) προκειμένου να νιώσει ανώτερος.  Αυτή η ερώτηση για ένα Ιχθύ, θα λειτουργήσει πολύ αρνητικά στην ψυχοσύνθεση του και κάπως ειρωνικά, θα νιώσει ότι απλά τον μειώνεις και προσβάλεις τις αποφάσεις του. Άλλαξε γνώμη τελικά, εσύ τι πρόβλημα έχεις;  

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow