Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας προετοίμασε ο Δήμος Ήλιδας και η Επιτροπής Ισότητας των Φύλων

    Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας προετοίμασε ο Δήμος Ήλιδας και η Επιτροπής Ισότητας των Φύλων

    Με ένα ξεχωριστό δρώμενο που έχει ως σκοπό του

    την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι σε φαινόμενα έμφυλης βίας, ο Δήμος Ήλιδας και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Πύργου, τιμούν την 8η Μαρτίου που έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως Ημέρα της Γυναίκας.

    Το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Μαρτίου 2025 και ώρα 12, οι γυναίκες του Δήμου Ήλιδας ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΦΟΒΟ, με σημείο συνάντησης την Σκακιέρα της πλατείας Λαζαράκη.

    Παράλληλα, από την προετοιμασία της δράσης δημιουργήθηκε και ειδικό βίντεο με το τραγούδι, το οποίο το βράδυ της Παρασκευής λίγο πριν την Ημέρα της Γυναίκας θα αναρτηθεί στα social media και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ήλιδας.

    Αμέσως μετά τη δράση, οι γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτή όλοι όσοι αποφασίσουν να συμμετέχουν το Σάββατο, θα διανείμουν φυλλάδια ευαισθητοποίησης σε κεντρικά σημεία της Αμαλιάδας.

    dimos ilidas imera gn 25 2

    dimos ilidas imera gn 25 3

    dimos ilidas imera gn 25 4

    (Δελτίο Τύπου)

    01.jpeg
    024.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    previous arrow
    next arrow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    previous arrow
    next arrow