Οι Φευγάτοι - Εκτός Δρόμου - Paramotor - Paratrike

    Οι Φευγάτοι - Εκτός Δρόμου - Paramotor - Paratrike

    Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην συμφωνεί

    με την άποψη ότι όταν κοιτάς από ψηλά, η θέα είναι πάντα όμορφη και απόλυτα μοναδική.

    Tην Κυριακή 8 Μάιου, η ομάδα μας απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα. Πτήσεις με αλεξίπτωτο ή πτήση «εθισμού» όπως τη λένε. Η #Parapente-Paramotor.gr θα σας μυήσουν στο paramotor ή στο paratrike πάντα με ασφάλεια, σεβόμενοι τις καιρικές συνθήκες.
    Το paramotor είναι αλεξίπτωτο πλαγιάς που χρησιμοποιείται μοτέρ. Υπάρχει μονοθέσιο και διθέσιο. Πρόκειται για το «μικρότερο αεροπλάνο» που υπάρχει στον κόσμο. Είναι μια πτητική συσκευή υποβοηθούμενη από μοτέρ.
    Το paratrike είναι με τρεις ρόδες, διθέσιο. Έχει δυνατότερο μοτέρ, ο σκελετός του είναι μεταλλικός, είναι φτιαγμένο με κράματα αλουμινίου ή μετάλλου.
    Η επιλογή της περιοχής για την εξόρμηση μας θα ανακοινωθεί 3-4 μέρες πριν ώστε να έχουμε ακριβή άποψη για τις καιρικές συνθήκες και φυσικά που θα έχει τον απαιτούμενο άνεμο. Οι περιοχές επιλογής μας είναι: α) Πρέβεζα, β) Λέχιο Κορινθίας, γ) Άκολη στο Αίγιο, και δ)Μεσολόγγι
    ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Αθλητικά παπούτσια (για τρέξιμο στην απογείωση - προσγείωση στο paramotor) και αντιανεμικό μπουφάν. Ολόκληρος ο υπόλοιπος εξοπλισμός θα τον παρέχει η #Parapente -Paramotor.gr
    Πληροφορίες: 6989508056 Γιώργος
    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow