Η παρουσίαση του βιβλίου «Δούρειος Ίππος» στον Απόλλωνα!

    Η παρουσίαση του βιβλίου «Δούρειος Ίππος» στον Απόλλωνα!

    Το νέο βιβλίο του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ»

    παρουσιάζουν την Δευτέρα 16 Μαϊου, στις 8 το βράδυ, στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ στον Πύργο.

    Για το βιβλίο θα μιλήσει η Κατερίνα Παρασκευοπούλου, Φιλόλογος και Πρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων Πύργου καθώς και ο συγγραφέας.

    Στο νέο του βιβλίο «Δούρειος Ίππος», ο Κώστας Κρομμύδας στήνει μια ιστορία τελείως διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε ως τώρα από τον ίδιο. Ένα κατασκοπευτικό κατά βάση μυθιστόρημα με καταιγιστική πλοκή. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται στη δίνη κρατικών μυστικών και διπλωματικών παιχνιδιών.

     

    Η υπόθεση του βιβλίου

    Το Αιγαίο είναι ένα καζάνι που βράζει, με Ελλάδα και Τουρκία να παίζουν το πιο ριψοκίνδυνο παιχνίδι εξουσίας ως τώρα. Η Ισιδώρα τρέχει στην κόψη του χρόνου να μεταφέρει μια σημαντική πληροφορία στα υπόγεια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της, αλλά και την ειρήνη στην περιοχή.
    Θανατηφόρες παραπλανήσεις και επτασφράγιστα μυστικά σε μια ιστορία όπου η εμπιστοσύνη, η προδοσία, τα μυστικά και ο έρωτας ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί. Η Ισιδώρα στο πρόσωπο και στον έρωτα ενός άνδρα αναζητά την αλήθεια, αγνοώντας πως κάθε προσπάθεια να αποφύγει το πεπρωμένο της την οδηγεί να το συναντήσει.
    Στο τέλος καταλαβαίνει ότι ο Δούρειος Ίππος κάθε ανθρώπου είναι όσα κρύβει στην καρδιά του. Κάθε προσπάθεια να αποφύγεις το πεπρωμένο σου, έχει μία κατάληξη. Να το συναντήσεις…

    πηγή https://proini.news/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow