Ανδραβίδα: Έρχεται η Ιππική Παρέλαση!

    Ανδραβίδα: Έρχεται η Ιππική Παρέλαση!

    Αφιερωμένη σε τρεις στυλοβάτες του Ιππικού Συλλόγου Κένταυροι Ανδραβίδας,

    τον Βαγγέλη Καλαρύτη από την Γαστούνη, τον Νίκο Γεωργίου από τον Πύργο και τον Ιωάννη Μπακάλη από την Καλαμάτα που έφυγαν από τη ζωή, είναι η 19η Ιππική παρέλαση που θα λάβει χώρα το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου στην Ανδραβίδα.

    Ο Ιππικός σύλλογος Κένταυροι χρονολογείται από το 2004, δημιουργήθηκε από ανθρώπους με κοινό στόχο την αγάπη τους για τα άλογα και την Ιστορία του αλόγου στην πόλη της Ανδραβίδας. Είναι ένας ενεργός σύλλογος με συμμετοχές σε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως δέχεται προτάσεις συμμετοχής ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας. Η δράση του πλέον ξακουστή και όπως επίσης και τα άλογα του που περιδιαβαίνουν ανά την Ελλάδα και αφήνουν σε κάθε πόλη που επισκέπτονται τις γρατζουνιές από τα πέταλα τους ως σημάδι  για τους επόμενους καβαλάρηδες.

    Η αλογόπολη Ανδραβίδα μέσα από την μεγαλειώδη εκδήλωση της Ιππικής παρέλασης που θα γίνει το Σάββατο 21 Μαΐου και ώρα 7.30 το απόγευμα υπό την αιγίδα του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα φιλοξενήσει άλογα από όλη την Ελλάδα σχεδόν.

    «Είναι μια εκδήλωση που ο σύλλογος την έχει αφιερώσει σε τρεις στυλοβάτες του που έφυγαν για το μακρύ ταξίδι. Τιμής ένεκεν λοιπόν αφιερώνεται στους Βαγγέλη Καλαρύτη από την Γαστούνη, Νίκο Γεωργίου από τον Πύργο και Ιωάννη Μπακάλη από την Καλαμάτα», αναφέρει ο Ιππικός Σύλλογος Κένταυροι Ανδραβίδας προσκαλώντας τους φίλους της ιππασίας και των αλόγων να παρευρεθούν στην μεγάλη ιππική παρέλαση που φέτος συμπληρώνει τα 19 της χρόνια.

    πηγή https://www.iliakanea.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow