Cookies day : 18:00 Ώρα για γλυκό ή παγωτό

Ώρα για Cookies γλυκό για να τρώς και να το βρίσκεις φρέσκο κάθε μέρα. Γλυκά από εξαιρετικές πρώτες ύλες, φτιαγμένα με μεράκι.  

Cookies 1 στην οδό Ελλης και Ευαγγελιστρίας και Cookies 2 στην Αντωνίου Πετραλιά 45 στην Αμαλιάδα.

Κάλεσε τώρα στο τηλ 2622020099 και είναι στο χώρο σου και το αγαπημένο σου παγωτό που τρώγεται μετά μανίας. 

glyko 2

 Cookies και την είδες θετικά

Cookies day :  7:00  Ώρα για καφέ

Η πλειοψηφία ξεκινάει τη μέρα του με καφέ και μάλιστα επιλέγει την ασύγκριτη εμπειρία του πρωϊνού καφέ στο Cookies 1 στην οδό Ελλης και Ευαγγελιστρίας και στο Cookies 2 στην Αντωνίου Πετραλιά 45 στην Αμαλιάδα.

Κάλεσε τώρα στο τηλ 2622020099 και είναι στο χώρο σου ..... και καλημέρα σας 
pagoto 02

 

Δίπλα στον εξαιρετικό καφέ θα βρεις μια σειρά από φανταστικά γλυκά και σφολιατοειδή που θα τα δοκιμάσεις όλα –όλα όμως–, γιατί εδώ η επιλογή είναι δύσκολη

Weekend στη Ακτή Κουρούτας με Νίκο Τσαγρή

Αλήθεια, έφυγες από το σπίτι να πας για φαγητό; Γιατί η αίσθηση του φαγητού και του χώρου στην Ακτή Κουρούτας  είναι σαν να είσαι ακόμη σπίτι σου. Μόνο που αυτό το σπίτι βρίσκεται δίπλα στο κύμα! 

118006589 101888771639921 5883279735585195612 n

Σε ένα εξαιρετικά προνομιακό σημείο, κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα, το εστιατόριο Ακτή Κουρούτας συνδυάζει όλα εκείνα που επιθυμείς στην ιδανική έξοδό σου με την φροντίδα του σέφ Νίκου Τσαγρή,στην ποιότητα προϊόντων, στην ευγενική εξυπηρέτηση και στην ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. 

ΣαββατοΚύριακο στην Κουρούτα και στο εστιατόριο Ακτή μέχρι αργά το απόγευμα συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την παράδοση της ελληνικής κουζίνας και τη μεσογειακή διατροφή, τα ψητά της ώρας και το φρέσκο ψάρι που  προτείνει για τους λάτρεις του κάτι διαφορετικό.

Πρόσκληση εγκαινίων στο εστιατόριο Ακτή Κουρούτας

Εγκαίνια για το εστιατόριο Ακτή Κουρούτας στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 27 Μαρτίου και μας περιμένει όλους.

Η άνοιξη φέρνει το καλοκαίρι και το καλοκαίρι φέρνει εξορμήσεις σε μέρη που έχουμε ανάγκη . Χρειάζεσαι λοιπόν λίγη γευστική προπόνηση σε όσα σε περιμένουν στο μέλλον στην Ακτή Κουρούτας με τους πρώτης τάξεως μεζέδες για να συνοδεύσεις το κρασί ή το ούζο σου, να τσουγκρίσεις το ποτήρι και να μοιραστείς μπουκιές χαράς και αγαλλίασης.

20220326 222017

Η κουζίνα του εστιατορίου είναι απλή και ειλικρινής, με πρωταγωνιστή τον σέφ Νίκο Τσαγρή που μαγειρεύει το μεσημέρι της Κυριακής σπιτικό φαγητό και ψητά της ώρας για όλους εσάς σε ένα υπέροχο περιβάλον μέχρι αργά το απόγευμα.

Συνάντηση σκορδαλιάς και μπακαλιάρου φιλέτου στην Ακτή Κουρούτας

Για να μην γυρνάτε από γειτονιά σε γειτονιά ψάχνοντας τον πιο τραγανό μπακαλιάρο, βρήκαμε αυτόν που το έχει κάνει ήδη. Αν λοιπόν παραβρεθείτε στην Ηλεία την 25η Μαρτίου και δεν νιώθετε έτοιμοι για ξαρμύρισμα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα απελπιστείτε. 

160 4 87469e08cdb9 o3

 

Για μπακαλιαρο – σκορδαλιά θα πάμε στο αγαπημένο μος εστατόριο και δεν θα ψάξω περαιτέρω. Μου αρέσει η φάση που ένα μαγαζί μαγειρεύει «κάτι ειδικό» για την ημέρα, ειδικά όταν ξέρουν να το φτιάχνουν έτσι όπως πρέπει. Στην Ακτή Κουρούτας λοιπόν για ωραίο σωστά ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο και τηγανισμένο σε ελαφρύ κουρκούτι, ισορροπημένη σκορδαλιά και πάντα με την επιλογή να φας ό,τι άλλο θες από τα καταπληκτικά μαγειρευτά του σέφ Νίκου Τσαγρή.

 

 

 

Από τα βάθη της ελληνικής παράδοσης στην Ακτή με τον σεφ Νίκο Τσαγρή

Η 25η Μαρτίου χωρίς μπακαλιάρο σκορδαλιά δε γίνεται. Από τα βάθη της ελληνικής παράδοσης, λοιπόν, μέχρι και σήμερα οι Έλληνες τη συγκεκριμένη μέρα τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά και στο εστιατόριο Ακτή στη παραλία της Κουρούτας έχουμε να γευτούμε μπακαλιάρο που τηγανίζεται στο κουρκούτι του και κάνει παρέα με μια βελούδινη, δυνατή σκορδαλιά.

bakaliaros skordalia monaxos nikitas 666x399

Οι γεύσεις μέσα απο τα χεράκια του σεφ Νίκου Τσαγρή είναι η απόδειξη του πόσο νόστιμη μπορεί να γίνει η παράδοση. Επίσης θα σερβίρονται
και διάφορα άλλα εδέσματα για να συμπηρώσουν το τραπέζι σας.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου είναι τα εγκαίνια του καταστήματος με το κάλεσμα σε όλους σας απο τον Νίκο Τσαγρή για να τιμήσουμε την νέα προσπάθεια του σεφ.

Κυριακή μεσημέρι της ηλιόλουστης Κυριακής για να γευτούμε περιποιημένα πιάτα δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας από το μεσημέρι μέχρι το αργά το απόγευμα και θέα την θάλλασσα που μόνο η Ακτή ξέρει.

 

 

Σήμερα στην ταβέρνα του Νίκου

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 "Με-νού και φαντασία" γευόμαστε τα καλύτερα απο τον σέφ Νίκο Τσαγρή
 
Γεμιστά
Φασολάδα άσπρη
Σπανακόρυζο
Μοσχάρι βραστό
Μοσχάρι λεμονάτο
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
Σουτζουκάκια μελιτζανοτά
Σνίτσελ Κοτόπουλο
Αρνί φούρνου
Κεφτεδάκια τηγανιτά
Χοιρινές μπριζόλες σχάρας
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο σχάρας
Μπιφτέκι Κοτόπουλο σχάρας
Σαρδέλα τηγανιτή
Σαρδέλα σχάρας
Σολομό σχάρας
Τσιπούρα σχάρας
Σαλάτα Καίσαρα
Σαλάτα χωριάτικη
Σαλάτα ντομάτα
Σαλάτα μαρούλι
Σαλάτα λάχανο καρότο
Σαλάτα ανάμικτη
Μελιτζανοσαλάτα
Τζατζίκι
Τυροκαυτερή
Κουνουπίδι βραστό
Χόρτα βραστά
Μπρόκολο βραστό
 
 
Όλα τα κρέατα συνοδεύονται με ρύζι,Μακαρόνια και πατάτες τηγανητές.
Με ένα τηλέφωνο στο χώρο σας
26220 28726 - 6974 644140
Κούλουμα στην Ακτή

Καθαρά Δευτέρα μετά το πέταγμα του χαρταετου, ακολουθεί AKTH !! Τα τραπέζια μας θα γεμίσουν με γαρίδες , χταπόδια , καλαμάρια σουπιές κι όλα τα συνοδευτικά που τραβάει η όρεξη σου!! O καιρός το επιτρέπει καθώς και η όρεξη μας να παρευρεθούμε στην Κουρούτα και πιο συγκεκριμένα στην Ακτή.

akti banner

Ο σέφ Νίκος Τσαγρής με το άριστο και πολύ φιλικό service φροντίζει από την πλευρά του να μην στερηθείς τίποτα από την... νόστιμη εμπειρία! 

Ραντεβού εδώ ...στην Ακτή

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow