Ο επιχειρηματίας της χρονιάς: Μειώνει την τιμή στον καφέ για όποιον φέρνει φλιτζάνι, κουτάλι και ζάχαρη από το σπίτι του (vid)

Ο επιχειρηματίας της χρονιάς: Μειώνει την τιμή στον καφέ για όποιον φέρνει φλιτζάνι, κουτάλι και ζάχαρη από το σπίτι του (vid)

Ένας επιχειρηματίας στην Ιταλία βρήκε έναν τρόπο

να μειώσει το κόστος των τιμών του καφέ. 

Ένας επιχειρηματίας στην Ιταλία βρήκε έναν τρόπο να μειώσει το κόστος των τιμών του καφέ.
Συγκεκριμένα, η οικογένεια που βρίσκεται πίσω από το μπαρ «Bottega del Caffé» στην πόλη Millezimo της Σαβόνα αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση στην τιμή του καφέ αν ο πελάτης φέρει το δικό του φλιτζάνι, κουτάλι και ζάχαρη από το σπίτι του. Έτσι, αν ένας πελάτης επιλέξει να φέρει το δικό του εξοπλισμό αντί να πληρώσει 1,20 ευρώ, ο καφές του θα του κοστίσει μόνο 0,70 ευρώ.

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πρωτοβουλία αυτή έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στην Ιταλία, με τη Βαλεντίνα Βεντουρίνο, υπεύθυνη της επιχείρησης, να δηλώνει στη “La Stampa” ότι πρόκειται σαφώς για μια «πρόκληση» που προέκυψε όταν διαδόθηκε η είδηση ότι μια πελάτισσα χρεώθηκε με 2 ευρώ αφού ζήτησε ένα επιπλέον πιάτο για να μοιραστεί τα ζυμαρικά της με την κόρη της.

 

Έτσι, όταν ο πατέρας της πελάτισσας πρότεινε με χιούμορ να επιβληθεί μειωμένη τιμή αν οι πελάτες φέρνουν τα δικά τους σκεύη από το σπίτι, η Valentina τύπωσε γρήγορα αφίσες με τη νέα προσφορά.

Δείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο

ttps://www.instagram.com/p/Cv2ECiHgE7U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Οι πρώτοι πελάτες έμειναν έκπληκτοι, αλλά στη συνέχεια, με τη βοήθεια του διαδικτύου, φαίνεται ότι διάφορα άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και εμφανίστηκαν με το δικό τους σετ πιάτων και υλικών για έναν πιο προσιτό καφέ.

σον αφορά την υπόλοιπη Ιταλία, υπάρχουν εκείνοι που το βλέπουν ως μια έξυπνη και φιλική προς το περιβάλλον ιδέα, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που τονίζουν ότι πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα της επιβάρυνσης των νοικοκυριών με έξοδα.

Πηγή: gazzeta

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow