Γιατί τα ζώδια έχουν πρωινά νεύρα;

Γιατί τα ζώδια έχουν πρωινά νεύρα;

Ξυπνάς το πρωί και τριγυρίζουν χίλιες δυο σκέψεις στο μυαλό

… Πώς θα σηκωθείς από το κρεβάτι, πώς θα ετοιμαστείς, τι δουλειές σε περιμένουν, πώς θα καταφέρεις να τα προλάβεις όλα … Πίνεις μία γουλιά καφέ, προσπαθείς να ανοίξει το μάτι σου και κατευθείαν βουρρρ προχωράς στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αλλά έχεις νεύρα, πολλά νεύρα και συνήθως τα πρωινά σε βλέπουν και αναρωτιούνται τι έχεις, τι σε έπιασε ξαφνικά, γιατί θύμωσες; Αυτό το άρθρο χιουμοριστικά μεν, αλήθεια δε , σε ενημερώνει γιατί τα 12 ζώδια έχουν τα νεύρα τους το πρωί!

Κριός

Δεν υπάρχει «γιατί» ο Κριός έχει τα νεύρα του το πρωί … Γιατί έτσι απλά, δεν χρειάζεται να υπάρχουν αιτίες για να είναι το Κριάρι νευρικό, νευρικό είναι από την φύση του! Ξυπνά και είναι στην τσίτα από το πρωί, βιάζεται για τα πάντα, και θέλει γρήγορους ρυθμούς! Αν χωθείς στα πόδια του και έχεις πιο νωχελικούς ρυθμούς το μπινελίκι σου θα το ακούσεις!


Ταύρος

Ο Ταύρος το πρωί είναι τα ζώα μου αργά … Μέχρι να ανοίξει το μάτι, να χουζουρέψει λίγο, να σηκωθεί από το κρεβάτι, να φτιάξει καφέ, να φάει πρωινό, να πλυθεί, να επιλέξει ρούχα, να κάνει μακιγιάζ … τελείωσε φτάσαμε μεσημέρι! Τα νεύρα του λοιπόν το πρωί τα έχει γιατί αναγκαστικά πρέπει να επιταχύνει ρυθμούς και σύμφωνα με την δική του άποψη του προκύπτουν αναποδιές … δεν βρίσκει τι να βάλει, πασαλείβεται στο μακιγιάζ, δεν προλαβαίνει να φάει πρωινό … Αυτά είναι μερικές από τις αιτίες που το Ταυράκι έχει τα νεύρα του!


Δίδυμος

Δίδυμος χωρίς πρωινά νεύρα γίνεται; Όχι αγάπη μου δεν γίνεται … Από το πρωί που θα σηκωθεί από το κρεβάτι, μιλά ακατάπαυστα, συζητά ακατάπαυστα, χτυπάει το τηλέφωνό του ακατάπαυστα …. Νευριάζει αν επιβάλλεται λόγω των συνθηκών να φτάσει γρήγορα στην δουλειά του και αυτό που τον βγάζει έξω από τα ρούχα του και θυμώνει ακόμα περισσότερο είναι η κίνηση στους δρόμους!


Καρκίνος

Κυκλοθυμικός από την φύση του ο Καρκίνος, δεν είναι περίεργο να σηκωθεί με νεύρα από το κρεβάτι, αλλά και να έχουν διάρκεια τα νεύρα του όλο το πρωινό, μην σου πω μέχρι το βράδυ! Πρωινά νεύρα έχει συνήθως αν φτάνουμε κοντά σε Πανσέληνο, που τον πιάνουν οι ευαισθησίες του, αν είναι γυναίκα και περνά τις δύσκολες μέρες του μήνα, ή αν νιώθει συναισθηματικά παραμελημένος και έχει κρατημένα πολλά παράπονα! Εντάξει μην σου κάνει εντύπωση αν τον συναντήσεις το πρωί με νεύρα, γιατί ξέχασε να πάρει στο γραφείο το τάπερ με το φαγητό που του ετοίμασε η μαμά του!


Λέων

Ο Λέοντας το πρωί θέλει τις ανέσεις του, να πλυθεί, να ντυθεί βασιλικά, να κάνει το μακιγιάζ του, να ακούσει τη μουσική του και να λικνιστεί στους ρυθμούς της, χωρίς να πρέπει να τρέξει για να κάνει αγγαροδουλειές… Πρωινά νεύρα έχει αν δεν του μπαίνει το καλό του τζιν, αν ξύπνησε με μαλλί που δεν στρώνει, αν δεν πρόλαβε να βάλει τα φτιασίδια του ακριβώς όπως θα θελε…


Παρθένος

Ο Παρθένος το πρωί έχει νεύρα, όταν οι άλλοι γύρω του τον καθυστερούν! Το πρωί λειτουργεί σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι , με ταχύτητα. Δεν θέλει αναβολές, καθυστερήσεις ή ευτράπελα μέχρι να φτάσει στην δουλειά του. Το πρωί θα τον δεις με νεύρα αν δεν χτύπησε το ξυπνητήρι, αν δεν κοιμήθηκε επαρκώς, ή αν άργησε το λεωφορείο να έρθει!


Ζυγός

Ο Ζυγός είναι από τα ζώδια που σπάνια θα τον δεις με νεύρα, όμως τα πρωινά είναι πολύ σύνηθες να είναι μέσα στην μουρμούρα, την οποία στην πορεία την ξεχνά! Μουρμουρά όταν πρέπει να κάνει πολλά πράγματα μαζί, μουρμουρά αν τον φορτώσεις με υποχρεώσεις, μουρμουρά αν δεν του κάνεις χαδάκια και ναζάκια. Ο Ζυγός ωστόσο σίγουρα έχει πρωινά νεύρα αν το βράδυ είχε καβγά με το σύντροφό του!



Σκορπιός

Ένα ακόμα πρωινό ξεκινά με τον Σκορπιό να έχει το γνωστό , σκοτεινό ύφος μπλαζέ και με στυλ : «Δεν σηκώνω και πολλά, δεν θέλω πολλές κουβέντες»! Γενικότερα το πρωί ο Σκορπιός δεν θέλει πολλά – πολλά, είναι άλλωστε παιδί της νύχτας! Τι μπορεί να τον κάνει όμως να έχει ασυγκράτητα πρωινά νεύρα;;;; Το ότι έχει μείνει με άδειο το πορτοφόλι … Στα τέλη κάθε μήνα και λίγο πριν πληρωθεί, δεν είναι για να του μιλήσεις καθόλου (ιδιαίτερα τα πρωινά)!



Τοξότης

Ο Τοξότης είναι σπιρτόζος, αισιόδοξος και κεφάτος, ξυπνά το πρωί με ενέργεια και με τέτοια χαμόγελα που πολλές φορές σου φαίνεται και παράλογο! Αν ο Τοξότης ξυπνήσει με νεύρα ωστόσο, βλέπεις άλλο προσωπείο, γίνεται πολύ υπερβολικός στις αντιδράσεις του και αν αναρωτιέσαι το γιατί θα στο πω μόλις τώρα: Νιώθει ότι έχει μουχλιάσει και ότι ζει όλο τα ίδια και τα ίδια και θέλει κάποια εναλλαγή για να ξεφύγει από την ρουτίνα του!


Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει πρωινά νεύρα, μεταξύ μας τώρα … ξέρεις το γιατί, δεν περιμένεις τι θα σου πούμε εμείς. Αυτό που τον καίει και έχει τα νεύρα του είναι η δουλειά! Είτε έχει άγχος για τα επαγγελματικά του, είτε περνά περίοδο με αλλαγές και εντάσεις στην εργασία, είτε ανησυχεί για το τί θα συμβεί στην δουλειά του … Τα πρωινά (και όχι μόνο) νεύρα του Αιγόκερω οφείλονται αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν την καριέρα!



Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει πρωινά νεύρα;;; Τότε ξέρεις πώς αναγκάζεται να ακολουθήσει ένα ημερήσιο πρόγραμμα που δεν το γουστάρει αλλά είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τα «πρέπει» και αυτό τον κάνει να ασφυκτιά! Θα μου πεις ο Υδροχόος δεν ακολουθεί τα «πρέπει» … κι όμως πολλές φορές στην καθημερινότητα και για λόγους εργασίας και οικονομικών ακόμα και ο Υδροχόος αναγκάζεται (έστω και λίγο) να σκύψει το κεφάλι και να κάνει κάτι που βαριέται και για αυτό έχει τα νεύρα του!


Ιχθύς

Δεν είναι περίεργο ο Ιχθύς να ξυπνήσει με περίεργη διάθεση και στην πορεία το πρωινό του να είναι γεμάτο νεύρα … Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Είδε άσχημο όνειρο και το καμπανάκι της διαίσθησής σου χτυπά κόκκινο ότι κάτι κακό θα συμβεί και αυτό του δημιουργεί ένταση. Νεύρα όμως μπορεί να έχει γιατί δεν κοιμήθηκε καλά, δεν χόρτασε ύπνο, ή αναγκαστικά πρέπει να μην αργήσει ενώ θα θελε να πάει με το ραχάτι του!

πηγή https://www.oroskopos.gr/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow